Бразильський футболіст присвятив свою перемогу коханій – вона має дитину з зіркою Реала

Дарія Бутилкіна9 квітня, 13:40
Бразильський футболіст присвятив свою перемогу коханій – вона має дитину з зіркою Реала

Лео Перейра з дівчиною - Instagram футболіста

00 хв

Лео Перейра поділився великою радістю та ніжністю у своєму Інстаграмі. Під постом, після перемоги, він зворушливо відгукнувся про свою дівчину Каролін.

Джерело: Instagram

Закоханий Лео Перейра заявив про себе Кароліні Ліма, після перемоги Фламенго у чемпіонаті Каріоки.

Родинна ідилія без тата: дружина Мартінеса самотужки гуляє з дітьми – зірка футболу здобув перемогу

Ще один для рахунку, кохана! Ми залишаємось непереможні. Це початок чудової історії, яку ми будуємо разом. Дякую за все, люблю тебе. З тобою та Фламенго я звик переманати, – написав Лео.

Зворушлива подяка футболіста в соцмережах не залишила байдужими шанувальників, тому за короткий час пост набрав безліч коментарів та вподобань.

"Люблю тебе", – зазначила в коментарях, обраниця Лео.

Зазначимо, Лео Перейра та Каролін лише нещодавно почали стосунки. Гаряча пара вражає своїми проявами пристрасті та ніжності. Варто додати, що футболіст має двох дочок від попереднього шлюбу. Кароліни має доньку Сесілію, від стосунків з футболістом Реала і збірної Бразилії Едером Мілітао. Але на своєму прикладі вони доводять, що для справжнього та щирого кохання – це не важливо.

Реклама

Додамо, що Каролін активно веде свою сторінку в Instagram, де має 5,6 мільйона фоловерів. Дівчина відвідує всі матчі футболіста та постить із ним милі відео й фото. Також займається онлайн-додатком з криптовалютою.

Гарячі новини Новини