Родинна ідилія без тата: дружина Мартінеса самотужки гуляє з дітьми – зірка футболу здобув перемогу

Дарія Бутилкіна9 квітня, 13:00
Родинна ідилія без тата: дружина Мартінеса самотужки гуляє з дітьми – зірка футболу здобув перемогу

Родина Лаутаро Мартінеса - Instagram дружини футболіста

00 хв

Дружина нападника збірної Аргентини Августина Гандольфо виклала в stories, як проводить час з дітьми. Лаутаро Мартінес може пишатись дружиною.

Джерело: Instagram

Кохана форварда міланського Інтера активно веде свою сторінку в Instagram, за якою спостерігають 1,5 мільйона підписників. Кохана футболіста підтримує свою популярність спокусливими світлинами та активно взаємодіє зі своїми підписниками. Також Августина часто публікує відео, на яких займається спортом.

Гаряча штучка: пасія партнера Мудрика продовжує зваблювати непристойними фото – показала все

Цього разу в stories турботлива матуся виклала світлину, де проводить час на прогулянці з дітьми. Малята виглядають щасливими, що створює атмосферу тепла та любові.

undefined

Однак, ще більше тепла додає фото, на якому зображено їхнього домашнього улюбленця, який також приєднався до сімейної прогулянки.

Підтримуючи дитячу радість та активний спосіб життя, Августина доводить, що навіть у світі блискучих футбольних фарб і зіркових спокус зберегти зв'язок з сім'єю та бути звичайною людиною – це дуже важливо.

Реклама

Хоч зірковий футболіст і не був присутній на фото, ми впевнені, що він відчуває безмежну радість, бачачи своїх коханих щасливими. Спортсмен відсутній на знімку через матч Інтер – Удінезе, на користь міланського Інтера, за який виступає Мартінес.

Нагадаємо, пара виховує донечку Ніну та синочка Тео. Тим часом її чоловік Лаутаро Мартінес продовжує відзначатися на полі великою кількістю голів у складі Інтера та збірної Аргентини.

Гарячі новини Новини