Гаряча штучка: пасія партнера Мудрика продовжує зваблювати непристойними фото – показала все

Дарія Бутилкіна9 квітня, 12:20
00 хв

Б'янка Анчієта, сексапільна партнерка бразильського футболіста Анджело Габріеля, викликає шалене враження своєю дивовижною фігурою. В stories вона виклала пекельні світлини.

Джерело: Instagram

Анчієта – відома блогерка, на яку підписані 3,2 мільйона користувачів Instagram. Її відверті фотосесії в соціальних мережах популярні, особливо через її великі сідниці, що завжди викликають фурор серед фанатів.

Емоційне повернення додому: Савіна з Бондарем насолоджуються одне одним – пухнасті малята щасливі

Бразильська красуня знову вразила своїми пропорціями тіла в stories. Гаряча брюнетка не соромлячись виклала пікантні фото, де демонструє свої пишні форми, що зводять з розуму.

На першій світлині дівчина зухвало позує в дзеркалі. Її оголене тіло прикриває лише крихітний купальник, а пишні груди примушують затримати подих.

undefined

На іншій світлині Б'янка радує шанувальників міцним "горішком". Напівпрозора спідниця та стрінги додають знімку епатажності та шаленства.

Реклама
undefined

Також, в останньому дописі своєї сторінки, брюнетка виклала запаморочливе фото, на якому знову демонструє свій "персик". Чорна та напівпрозора сукня підкреслює впевненість в собі та сексуальність дівчини.

Варто додати, що красуня зустрічається з 19-річним футболістом Анджело Габріелем, який є молодою зіркою бразильського футболу.

Шість років тому їй приписували роман зі співаком The Weeknd після того, як їх помітили разом у ресторані в Ріо-де-Жанейро.

Гарячі новини Новини