Емоційне повернення додому: Савіна з Бондарем насолоджуються одне одним – пухнасті малята щасливі

Дарія Бутилкіна9 квітня, 11:40
Емоційне повернення додому: Савіна з Бондарем насолоджуються одне одним – пухнасті малята щасливі

Валерій Бондар з коханою - Інстаграм дружини футболіста

00 хв

Дружина захисника донецького Шахтаря та спортивна журналістка Дарія Савіна продовжує радувати своїх шанувальників чарівними світлинами. Повернувшись додому, пара має вільний час для себе.

Джерело: Instagram

Дарія Савіна працює моделлю та спортивною тележурналісткою. На власній сторінці в Instagram білявка ділиться не лише своїм буденним життям, а й розповідає про професійну діяльність, сімейну ідилію з гравцем та благодійні ініціативи.

Хижий погляд: зірка боксерських шоу примушує битись серця фанів швидше – зачарувала

Після тривалої віддаленості від дому із-за роботи, Савіна та Бондар, повернулися додому до Києва. Дівчина поділилась теплими моментами у своїх Instagram stories. На першому знімку, вона з радістю показує своїх пухнастих улюбленців – симпатичних собачок, які явно раді поверненню своїх господарів.

undefined

Проте, особливою ноткою тепла та щастя було друге фото, на якому зображений футболіст – усміхнений Валерій Бондар не приховує свою радість разом зі своїм пухнастим чотирилапим другом.

Реклама
undefined

Цей момент є найкращим доказом того, що справжнє щастя – це повернення додому до коханих та близьких сердець. Варто додати, що їхнє кохання та теплі почуття нагадують всім про важливість родинних зв'язків та насолоди життям поза спортивним полем.

Нагадаємо, Валерій Бондар та Дарія одружилася у липні 2021 року. Пишне весілля відбулося в Києві. Пропозиція також була не менш ефектною. Бондар освідчився на вертолітному майданчику, а пізніше пара літала над нічним Києвом.

Даша Савіна Валерій Бондар Гарячі новини Новини