"Пізніше полетіло": відомий стронгмен розповів, коли заробив свій перший мільйон доларів

"Пізніше полетіло": відомий стронгмен розповів, коли заробив свій перший мільйон доларів

Маріуш Пудзяновський - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Завдяки своїй довгій спортивній кар'єрі Маріуш Пудзяновський заробив багато статків. Про те, як йому вдалося це зробити, розповідає YeSport.

Джерело: O2

Велику симпатію поляків Маріуш Пудзяновський здобув завдяки чудовим результатам у змаганнях зі стронгмену. У 1999 році він дебютував на міжнародних змаганнях, а в 2002 році виграв свій перший особистий чемпіонат світу.

Стали відомі рекордні ціни на перепродаж квитків на фінал НФК та ​​АФК

За свою кар'єру "Пудзян" п'ять разів вигравав цей трофей, а в 2010 році завершив кар'єру стронгмена і став гравцем KSW .

Успіхи в змаганнях зі стронгменів не тільки принесли йому велику популярність, але й дозволили заробити перші великі гроші. Саме на цьому етапі спортивної кар’єри він став мільйонером.

"Я пам’ятаю, як заробив свій перший мільйон доларів у 2005 році. Я купив будинок у США, потім ще щось. Я інвестував у нерухомість. Ну, пам'ятаю точно один чемпіонат світу і ще один, кілька сотень зелених монет я собі відкладав. І я подивився: "ну, виглядає красиво", а потім зрозумів, що мільйонер" – повідомив він.

Реклама

Під час інтерв'ю "Пудзян" також зізнався, що його молодість не була всіяна трояндами. Він почав працювати ще підлітком, час від часу у фермерів, які вирощували фрукти. Пізніше працював, в якості охоронця у клубах, також як водій і навіть рятувальник в басейні.

Тож Маріуш Пудзяновський точно не скаржиться на брак грошей. 46-річний гравець дбає і про неспортивні джерела доходу. Нині керує транспортною компанією, а також володіє весільним залом та інтернет-магазином. Зараз він продовжує інформувати про свою бізнес-діяльність через соціальні мережі.

Що новенького Новини