Рекордні ціни на перепродаж квитків на фінал НФЛ – спекулянти вимагають мільйон гривень

Стали відомі рекордні ціни на перепродаж квитків на фінал НФК та ​​АФК

Патрік Махоумс у грі проти Bills - Lapresse

00 хв

Цінову політика потрапляння на фінал Національної конференції відображає велике суспільне значення та інтерес у фанатів.

Джерело: MARCA

Згідно з даними Forbes, ціни на квитки на фінал Національної конференції (NFL) між 49ers і Lions, і American Conference (NCAA), а також між Ravens і Chiefs досягли 30 тисяч доларів США.

Зірка Манчестер Сіті Рубен Діас націлився на дівчину з іншої Галактики

Відповідно до інформації, поширеної журналом, що спеціалізується на світі бізнесу та фінансів, на вторинному ринку (перепродажу), на якому продаються квитки на ці дві гри до Super Bowl LVIII, найдешевший квиток коштує 2500 доларів, а дорожчий – 30 000 (а це понад мільйон гривень у перерахунку!), що є рекордом для фіналу конференції.

Мінімальна ціна торгового посередника на фінал NCAA між Baltimore Ravens і чемпіоном Kansas City Chiefs становить 2199 доларів США. Цей поєдинок відбудеться на стадіоні М&Т Банк Стедіум, домашньому полі Воронів, який вміщує 71 800 глядачів.

Реклама
undefined

У випадку дуелі за титул NFL між 49ers і Lions квитки починаються від 2431 доларів США, хоча якщо місце, яке ви шукаєте на стадіоні Levi's, розташованому в Санта-Кларі (Каліфорнія), розташоване на висоті 50 ярдів над нижнім рівеннем трибун, то ціна квитків буде коливатися від 25 000 до 30 000.

Домашня арена може вмістити до 68 500 уболівальників. Ця цифра все ще нижча від найдорожчого квитка, сплаченого за минулорічний Суперкубок між Канзас-Сіті Чіфс і Філадельфія Іглз, який коштував майже 40 тисяч доларів. Цю гру почали перепродавати за 10 000 доларів.

Нагадаємо, що переможці ігор цієї неділі зустрінуться один з одним у Super Bowl LVIII вже 11 лютого, на стадіоні Allegiant у Лас-Вегасі, штат Невада. Ціна квитків на цей час починається з 8700 доларів США, але вона зросте, щойно імена претендентів стануть відомі.

Що новенького Новини