Легенда висміяла легенду: "Я пишаюся тим, що він переспав з незайманою, але я був з нею п'ять років тому"

Легенда висміяла легенду: "Я пишаюся тим, що він переспав з незайманою, але я був з нею п'ять років тому"

Крістіан В'єрі з жінками - SportsSport

00 хв

Крістіан В'єрі та Антоніо Кассано свого часу були одними з найбільших спокусників на Апеннінах. Ікони футболу вже кілька років у відставці, тож часом можуть згадати певні анекдоти з минулого.

Джерело: SportsSport

Кассано відомий як людина, яка захоплювалася сексом, тоді як В'єрі був надзвичайно слабкий до красивих і привабливих жінок.

Польський волейболіст розкрив свої вимоги до жінок: його слова викликали бурхливий резонанс

Нещодавно популярний Крістіан розповів анекдот про те, як одного разу Кассано похвалився йому, що знайшов дівчину, яка була незайманою. Це було, коли він грав за Рому.

"Коли Кассано був у Ромі, він розповідав мені про свої пригоди в тренувальному таборі Трігорія. Він збирав дівчат вночі і впускав їх через бічний вхід. Йому вдалося дістати ключі".

Хлопці були і є хорошими друзями, тож часто спілкувалися. І одного разу Кассано поділився наступним:

"Ця не така, як інші, ти бачиш, що вона хороша, вона була вся сором’язлива…"

Реклама

Тоді В'єрі змусив його розповісти більше деталей, і через деякий час стало відомо ім’я та прізвище дівчини. Це викликало щирий сміх.

"Він був упевнений, що вона незаймана, а я переспав з нею п'ять чи шість років тому", - сказав В'єрі.

В'єрі деякий час також проживав у Римі, пробувши там недовго, і, ймовірно, в той час з дівчиною, яка пізніше почала зустрічатися з Кассано.

Антоніо був відомий як викрадач жіночих сердець, а кілька років тому він сам зізнався, що його нинішня дружина Кароліна Марсіаліс вилікувала його від постійної сексуальної пристрасті.

З іншого боку, В'єрі також вирішив стати на правильний шлях і вже чотири роки одружений на телеведучій Констанці Каррачоло.

Що новенького Новини