Польський волейболіст розкрив свої вимоги до жінок: його слова викликали бурхливий резонанс

Польський волейболіст розкрив свої вимоги до жінок: його слова викликали бурхливий резонанс

На фото Бартош Беднож - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Бартош Беднорж розповів про те, які жінки його тип. Користувачі інтернету критично оцінили слова волейболіста.

Джерело: O2

Бартош Беднож – один із найпопулярніших польських волейболістів. 29-річний гравець ZAKSA Kędzierzyn Koźle зібрав у своєму Instagram-акаунті має 192 тисячі шанувальників.

Кохана одноклубника Миколенка осліпила фанатів, показуючи себе у всій красі

У жовтні 2023 року Беднож оголосив про розрив відносин зі своєю партнеркою, моделлю Кароліною Бринарською. Багато вказує на те, що пара хоч і розлучилася, але залишилася в хороших стосунках, адже в інтерв'ю Olympic Podcast волейболіст тепло відгукувався про неї та інших жінок, з якими він будував відносини.

У четвер, 25 січня, Беднож виступив на каналі Żurnalista. Під час розмови, яка тривала понад дві години, обговорювалась наступна тема: питання чоловічо-жіночих стосунків. На запитання ведучого про лайки на жіночих фото в Instagram він сказав, що це форма привернення уваги. Через мить його попросили вказати, на які фото жінок він реагує в соцмережах.

Реклама

"Мені подобаються спортивні жінки. Мені подобаються жінки, які мають певні пристрасті в житті. Ну, я не можу прочитати, чи вона хороша, чи вона розумна і т. д. Велику увагу приділяю стилю одягу, бо це теж багато говорить про людину. Мені подобається гарно одягатися, жінка також повинна бути доглянутою. Повинна мати гарну шкіру, гарні руки, гарні зуби. Це елементи, які, ну... Можливо, це звучить дивно, але я звертаю увагу на такі речі" – сказав Бартош.

Його чесна відповідь була дуже критично сприйнята користувачами інтернету, а фрагмент інтерв'ю з цими словами, поширений в Instagram, засипали негативними коментарями.

"Чудовий спортсмен, але, мабуть, найбільш марнославний з усієї команди" – сказав один користувач Інтернету.

"Давно інтерв’ю не викликало у мене таких емоцій" – сказав інший.

А третій взагалі не повірив у сказане:

"Гарний одяг і гарні зуби, справді?"

Новини Гарячі новини