Знамениту журналістку та її коханого-футболіста не пустили у секс-клуб: "Мене ніколи так не кидали"

Ольга Котів7 квітня, 11:00
Знамениту журналістку та її коханого-футболіста не пустили у секс-клуб: "Мене ніколи так не кидали"

Пару не пустили в секс-клуб - Інстаграм

00 хв

Зірці Ньюкасла Лорісу Каріусу та італійській телеведучій Ділетті Леотті відмовили у вході до сумнозвісного берлінського нічного секс-клубу Berghain. Пара пояснила, чому їх не пустили вишибали.

Джерело: Daily Mail

Закохані заручилися в лютому. Пара завітала до німецької столиці в межах короткої відпустки посеред сезону для голкіпера Ньюкасла.

Лєвандовскі розповів, що зробив зі своєю першою Ferrari: "Вони скажуть, що це примха"

Однією з визначних пам'яток, яку вони хотіли відвідати, був відомий клуб Berghain, що славиться своїми секс-вечірками, техно-музикою та суворою пропускною політикою, як повідомляють місцеві туристичні сайти.

Ти знаєш, Даніеле, що я була в Берліні, і ти пам'ятаєш, що я говорила тобі, що дуже хочу піти в Berghain, цей дуже відомий нічний клуб, в якому, однак, існує дуже суворий контроль на вході. Я прийшла у своєму гарному пальті, знаєте, жовтому, з бахромою, з яскравою посмішкою і сказала: "Привіт!". Але, хлопці, мене ще ніколи так не кидали, –
поскаржилася Ділетта другу Даніеле Баттальї, італійському радіоведучому і співаку.

Реклама

Хоча дрес-код для входу до клубу не є обов'язковим, відвідувачам рекомендується обирати зручний одяг, який відображає ваш особистий стиль. Туристичні сайти також підтверджують, що у темному одязі більше шансів потрапити до клубу Berghain, а це зовсім не той колір, який обрала Леотта в той вечір.

Водночас вона стверджує, що не лише одяг став причиною того, що їх не пустили. Красуня розповіла про ще одне особливе правило Berghain.

"Лоріс помилився, зокрема, тому, що змусив мене зайти першою. Зазвичай дівчата мають більше шансів. А вони подивилися на мене так і похитали головою", – зауважила Ділетта.

Окрім надзвичайно суворого пропускного режиму, відвідувачам клубу Berghain також не дозволяється проносити телефони всередину – їх просять здавати їх при вході.

Туристичні сайти стверджують, що найкращий час для входу – між північчю і 2 годинами ночі. Проте невідомо, коли саме Леотта і Каріус намагалися увійти всередину.

Гарячі новини Новини