Лєвандовскі розповів, що зробив зі своєю першою Ferrari: "Вони скажуть, що це примха"

Ольга Котів7 квітня, 9:40
Лєвандовскі розповів, що зробив зі своєю першою Ferrari: "Вони скажуть, що це примха"

Лєвандовскі любить автівки - Інстаграм

00 хв

Роберт Лєвандовскі – фанатик різних транспортних засобів, особливо автомобілів. У його гаражі вже зібралася ціла колекція.

Джерело: О2

Першою дорогою покупкою футболіста стала Ferrari F12 Berlinetta. Він вирішив розповісти про неї в нещодавньому інтерв'ю.

Шакіл О'Ніл пояснив, чому викинув свою золоту медаль Олімпіади у вікно авто

"Я завжди цікавився автомобілями. Коли я був молодим, це почалося з мотоциклів, зі "Стелли", це був перший мотоцикл. Я зробив права на мопед, тато купив мені мою першу "Стеллу". Звичайно, з часом все почало ламатися – карбюратори, свічки запалювання.

Але був момент, коли я зміг розібрати двигун і сам його покрутити. Потім у мене був Romet, я перейшов на більші мотоцикли", – зізнався 35-річний гравець.

Звичайно, мотоцикли були не єдиним інтересом Лєвандовскі. Автомобілі також є важливою частиною життя польського футболіста.

Реклама

Автомобілі також завжди заводили мене. Я навчився водити ще до того, як отримав права. Я жив у сільській місцевості, там було багато поля, і мій батько навчив мене водити. Я завжди спілкувався з машинами, мені це завжди подобалося. Це моє хобі, – зауважив нападник Барселони.

У гаражі футболіста можна знайти солідну колекцію автомобілів, які він міг собі дозволити завдяки чималим заробіткам. Поляк мав можливість їздити на автомобілях таких марок, як Ferrari, Bentley, Porsche, Audi, Cupra, Lamborghini, Mercedes, Maserati або SUV.

Особливу увагу Лєвандовскі приділяє своїй першій моделі відомого італійського бренду, а саме Ferrari F12 Berlinetta.

"Яка перлина в моїй стайні? Те, на чому я люблю їздити – це одне. А те, що я маю у своєму гаражі – це інше, чим я пишаюся. Найбільша гордість, тому що це те, про що я завжди мріяв.... Якось я сказав мамі, що коли виросту і зароблю багато грошей, то куплю собі Ferrari.

Так сталося, і я зберігаю його донині. Дуже люблю його, не можу наважитися продати. Хоча я не дуже часто на ньому їжджу. Хтось скаже, що це примха, але це мрія, у мене є на неї гроші, я можу собі дозволити, я сам на неї заробив", – підкреслив Лєвандовскі.

Гарячі новини Новини