Зі сльозами на очах – Клопп повідомив про свій шокуючий відхід

Зі сльозами на очах – Клопп повідомив про свій шокуючий відхід

Юрген Клопп - Фото з відкритих джерел

00 хв

Юрген Клопп покине Ліверпуль наприкінці сезону. Він зізнається, що на його очах з'явилися сльози, коли він повідомив персоналу та гравцям клубу про своє рішення.

Джерело: The Sun

Колишній німецький футболіст шокував увесь футбольний світ у п'ятницю вранці (26 січня), коли оголосив про свій швидкий відхід з англійського клубу.

Клопп йде, а разом з ним і королева Ліверпуля – вона завоювала серця фанатів

56-річний Клопп повідомив керівництву "червоних" про своє дивовижне рішення ще у листопаді минулого року, але гравці та персонал Ліверпуля дізналися про те, що він скоро покине пост головного тренера нещодавно.

Німець сказав:

У мене було декілька розмов в останні дні, коли я повинен був сказати про це небайдужим людям. Було трохи сліз, але це нормально, коли ми так довго були разом. Клубу потрібен час, щоб спланувати майбутнє, поки ми живемо сьогоденням.

Реклама

Зазначимо, що рішення Юргена Клоппа піти у відставку з посади керманича англійського Ліверпуля є результатом вигорання його 24-річної тренерської кар'єри. За час своєї плідної роботи йому вдалося перетворив цей клуб з невдах на переможців Прем'єр-ліги та Ліги чемпіонів.

Папараці Новини