Клопп йде, а разом з ним і королева Ліверпуля – вона завоювала серця фанатів

Клопп йде, а разом з ним і королева Ліверпуля - вона була улюбленицею фанатів

Юрген Клопп з дружиною - IMAGO / DeFodi

00 хв

Німецький фахівець оголосив, що залишить посаду головного тренера після закінчення сезону. Саме через дружину він залишався стільки часу на Енфілді, підписавши новий контракт у 2022 році.

Німець очолив Ліверпуль у 2015 році. Його перебування на посаді було вдалим для "червоних". За цей період вони виграли чотири трофеї в Англії, включаючи Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА та Клубний чемпіонат світу.

У стильному боді та джинсових шортах: дівчина Волошина дарує прихильникам сонячний настрій

Цієї п'ятницю Юрген Клопп оголосив про свій відхід по завершенню сезону. Тому він не буде виконувати укладений з клубом контракт до 2026 року.

Власне підписати контракт у 2022 році німця спонукала його дружина Улла.

"Чому я залишаюся? Тому що Улла хоче залишитися, і що ти робиш - як хороший чоловік - коли твоя дружина хоче залишитися? Ти залишаєшся", – пояснив Юрген Клопп.

Реклама

Улла – друга дружина Юргена Клоппа. Пара познайомилася на Октоберфесті в Мюнхені, де дівчина працювала офіціанткою. Вона привернула увагу Юргена Клоппа, а у 2005 році стала його дружиною. Стосунки пари витримали випробування часом. Наразі пара наближається до 20-ї річниці весілля.

Варто зазначити, що жінка стала улюбленицею уболівальників Ліверпуля. Коли шанувальники дізналися, що дружина спонукала Юргена продовжити контракт, вони підготували для неї сюрприз. Трибунами пронеслася пісня про неї, яку співали тисячі.

Вона також отримала банер, де білими літерами на червоному полотнищі можна було прочитати "Scouse Queen", що можна перекласти як королева ліверпульської громади.

undefined

Нагадаємо, що Улла Клопп разом із чоловіком переїхала на Британські острови. Важко уявити інше рішення, оскільки чоловік пов'язаний з клубом з Енфілда майже десять років. Чи буде наступним місцем роботи Юргена Клоппа також Англія, поки невідомо. Одне відомо точно – йому не бракуватиме пропозицій від усіх найсильніших ліг Європи. Але зараз тренер планує більш тривалий відпочинок від футболу після виснажливого часу.

До прикладу, витрачати більше часу на індивідуальні тренування, щоб привести своє тіло та здоров'я до ладу:

"Через мої суглоби в основному їжджу на велосипеді вдома – майже 90 хвилин на день. Коли встаю рано, зазвичай о 7 ранку. Тепер це має реальний потенціал для мене".

Юрген також зазначає, що його королева повністю підтримує його і у цьому:

"Уллі це подобається, тому що це дозволяє мені розумно використовувати надлишок енергії. Коли я ввечері завершую домашнє тренування на велотренажері, а вона сидить перед телевізором, я підходжу, мокрий, з рушником на шиї, і запитую, про що там фільм".

Новини Love Story