Найгірша вечірка року в Челсі: тренер зібрав Мудрика та інших футболістів – усе пішло не так

Ольга Котів16 березня 2024, 15:40
Найгірша вечірка року в Челсі: тренер зібрав Мудрика та інших футболістів – усе пішло не так

Почеттіно зібрав гравців Челсі, зокрема Мудрика, під дощем - Інстаграм

00 хв

У п'ятницю, 15 березня, Маурісіо Почеттіно влаштував барбекю для своїх зірок Челсі. Він сподівався, що це допоможе їм перемогти Лестер у Кубку Англії.

Джерело: The Sun

Проте гравців чекало застілля під пильним наглядом суворих клубних дієтологів. Більшу частину дня лив дощ, але Почеттіно наполягає на тому, що згуртування команди – це ключовий компонент для того, щоб зробити її сильнішою.

Халепа із захисником за 300 000 євро на тиждень: чемпіон світу шаленіє, а його діти їдять в темряві

Виступаючи перед початком заходу, тренер сказав: "Ідея полягає в тому, щоб поділитися досвідом між гравцями та персоналом. Персонал також запрошений. Я думаю, що нас буде 120, 130 осіб. Найважливіше, щоб гравці розуміли, що означає бути гравцями Челсі. Але ми повинні бути відповідальними. Я пропоную барбекю, але тоді будуть два дієтологи, які контролюватимуть, що вони їстимуть".

Реклама
undefined

"Ми п'ємо воду, апельсиновий сік, ніякого алкоголю, не їмо занадто багато, їмо білок. Зелений салат, ніякої картоплі фрі. Ми будемо всі разом. Очевидно, барбекю не означає, що після нього ми будемо забивати голи, але, звісно, йдеться про спілкування, про те, щоб почуватися краще. Щоб це було не лише тренувальне поле, куди ви приходите на роботу. Це дім, і ми хочемо створити гарний настрій між усіма. Щоб люди боролися за одне й те саме – за перемогу", – заявив Почеттіно.

На щастя, фірмові ковбаски та соковиті шматки яловичини були в меню. Барбекю провели після тренування під гігантським шатром на тренувальній базі Челсі.

Почеттіно каже, що це частина його генерального плану – згуртувати свою команду з невідомих і невипробуваних новачків у групу братів.

Він сказав: "Ми використовуємо різні стратегії. Всі гравці різні. Вони приїхали з різних країн, з різним походженням, з різних культур. Звертати на це увагу – велика робота. Ми аналізуємо їхні профілі, не лише фізичні дані, але й характери. Це дуже важливо".

Гарячі новини Новини