Халепа із захисником за 300 000 євро на тиждень: чемпіон світу шаленіє, а його діти їдять в темряві

Ольга Котів16 березня, 15:00
Халепа із захисником за 300 000 євро на тиждень: чемпіон світу шаленіє, а його діти їдять в темряві

Лукас Ернандес нібито не піклується про дітей - Інстаграм

00 хв

Один із найбільш високооплачуваних захисників у світі абсолютно не піклується про своїх дітей. Принаймні так стверджує їхня мати, яка виклала приголомшливі подробиці в Інстаграм.

Джерело: Sport Sport

Лукас Ернандес, чемпіон світу у складі Франції, має за плечима дуже бурхливе любовне життя. Футболіст був одружений, йому погрожувала тюрма через насильство, має двох дітей і досі не може вгамуватися.

Скандальний футболіст скотився та втратив всі гроші: "Життя вислизає з моїх рук"

28-річний захисник з цього сезону виступає за ПСЖ, куди він перейшов з Баварії за 45 мільйонів євро, і прихід у Місто Світла його анітрохи не змінив. Крім того, якщо вірити звинуваченням його колишньої дружини Амелії Льоренте, Ернандес також перестав виконувати свої зобов'язання перед неповнолітніми дітьми – 5-річним сином Мартіном і 2-річною донькою Ньевес.

Зокрема, Льоренте опублікувала фотографії своїх дітей, які вечеряли в темряві, оскільки рахунки за електроенергію були неоплачені.

Реклама

"Лукас, дякую, що повернув рахунки за електрику для будинку твоїх дітей. Ми вже вечеряли при свічках", – написала жінка

Захисник, який доволі непогано заробляє, після розлучення був зобов'язаний оплачувати певні витрати на проживання дітей, але, судячи зі звинувачень дружини, це не так.

Під час гри за Атлетіко Ернандеса побив Льоренте, і ця справа опинилася в суді. Зрештою, жінка сама встала на його захист і все закінчилося сплатою штрафу в розмірі 96 тисяч євро.

З переходом у Баварію все стихло, але навіть та француз не мав спокою, оскільки у нього була кохана. Льоренте остаточно покинула його у квітні минулого року.

Повідомляється, що з грудня він перебуває у стосунках з Вікторією Тріай, яку супроводжує сумнозвісний епітет "клептоманка" через її минуле та різні інциденти.

До слова, чемпіона світу у складі Франції свого часу привів Хасан Саліхаміджич у Баварію за 80 мільйонів євро, а нинішня зарплата цього футболіста в ПСЖ становить аж 300 тисяч на тиждень.

Гарячі новини Новини