Скандальний футболіст скотився та втратив всі гроші: "Життя вислизає з моїх рук"

Ольга Котів16 березня, 13:00
Скандальний футболіст скотився та втратив всі гроші: "Життя вислизає з моїх рук"

Дані Освальдо не впорався з футбольною славою - Інстаграм

00 хв

Дані Освальдо, який виступав за Ювентус, Рому та Саутгемптон, також має на рахунку 14 матчів за національну збірну Італії. Він раптово зник і лише через роки нагадав про себе шанувальникам.

Джерело: О2

Освальдо виклав в мережу відео, яке є гучним криком про допомогу. Очевидно, він є ще одним футболістом, який не зміг впоратися зі славою і грошима, що приносить футбол.

Мілевський відверто розповів про зради та участь в оргіях: "Піду шляхом Роналду"

Дані Освальдо сьогодні мав би заробляти мільйони в якомусь клубі або насолоджуватися тихою пенсією. Однак його життя склалося інакше.

У 2016 році він завершив професійну кар'єру, хоч пізніше і повернувся на деякий час у кольори Банфілда. У Бока Хуніорс Освальдо посварився з тренером, коли його спіймали за курінням в роздягальні. На той момент його зовсім не хвилювало, що контракт розірвано.

"Я краще питиму пиво і робитиму барбекю, ніж гратиму у футбол", – зізнався пізніше італієць.

Реклама

З тих подій минуло 8 років. Про Освальдо знову згадали ЗМІ з усього світу. Це сталося після відео, яке він опублікував в соцмережах. Вболівальники шоковані, адже цей ролик – гучний крик про допомогу.

"Я знімаю це відео, щоб прояснити деякі речі. Я відчуваю потребу сказати, що вже довгий час борюся з депресією. Я відчуваю, що життя вислизає з моїх рук. Депресія призвела до того, що я потрапив у залежність – алкоголь і наркотики. Я проходжу психіатричне лікування і приймаю ліки. У мене дуже специфічна хвороба. Це брак самоповаги і депресія", – каже заплаканий Освальдо.

Коли він закінчив футбольну кар'єру, то планував зайнятися музикою. Зрештою, з цього мало що вийшло. Вже тоді Освальдо мав проблеми, які з часом почали загострюватися.

"Я багато разів повертався до своїх залежностей. Від злості я опускався до саморуйнування, і це також руйнувало людей, які мене оточували. Я був зовсім іншою людиною, сповненою безпеки та впевненості в собі. Сьогодні я не впізнаю себе.

Я витратив практично всі свої заощадження і наразі не маю жодного доходу. Я народився бідним і можу померти бідним, для мене це не має значення. Але найбільше мені болить те, що моя душа стає все біднішою і біднішою", – підсумував екс-футболіст

Гарячі новини Новини