Охоронець Мессі заробляє більше за легенд і не дає проходу навіть дружині Лео

Ольга КотівВчора, 11:00
Охоронець Мессі заробляє більше за легенд і не дає проходу навіть дружині Лео

Лео Мессі з дружиною Антонелою та охоронцем - Intermiamicfhub

00 хв

Яссін Чуехо став знаменитим після кількох вірусних фото і відео в мережі. Особистий охоронець Лео Мессі заробляє грандіозні суми та дуже відповідально ставиться до своєї роботи.

Джерело: The Athletic

Колишній морський котик армії США, який воював в Іраку та Афганістані. Він не бере полонених. Так про нього пишуть британські таблоїди. Девід Бекхем найняв Чуехо для захисту найвідомішої футбольної зірки, яка колись грала у США.

Свято на 500 мільйонів: Мессі зі звабливою Антонелою відірвався у нічному клубі після матчу з українцем

Іспанська газета AS повідомляє, що експерт у змішаних бойових мистецтвах, тхеквондо та боксі заробляє навіть 3 з половиною мільйони доларів на рік, очолюючи групу з 50 осіб, які відповідають за охорону Мессі.

До слова, це більше, ніж Інтер Маямі платить легендам Барселони і збірної Іспанії. Серхіо Бускетс отримує 1,5 мільйона доларів, а Жорді Альба – 1,175 млн. Базова зарплата українського захисника Сергія Кривцова – 555 500 доларів.

Реклама

Мережа вибухнула реакціями, коли охоронець Мессі стрімким ривком не дозволив фанату підійти до Лео на загрозливу відстань. Тіла Ліонеля часто хочуть торкнутися емоційні вболівальники, але тепер це практично неможливо зробити.

undefined

На деяких кадрах видно, що Яссін Чуехо супроводжує сім'ю аргентинця. Інколи він щось гаряче розповідає дружині Лео Антонелі Рокуццо, ніби також не даючи їй проходу до тіла свого боса.

undefined

"Подивіться на охоронця Мессі. Цей хлопець стежить за ним СКРІЗЬ. У Мессі є охоронець навіть на полі", – жартують у соцмережах.

Яссін і справді кумедно поводиться під час матчів Інтера Маямі, бігаючи туди-сюди за боковою лінією.

Часто складається враження, що суворому охоронцю вкрай не подобаються навіть ті моменти, коли Мессі обіймають одноклубники, святкуючи черговий гол, до якого майже завжди причетний Лео.

Гарячі новини Новини Лео Мессі