На 500 мільйонів: Мессі зі звабливою Антонелою відірвався у нічному клубі після матчу з українцем

Ольга Котів3 березня, 20:50
00 хв

Аргентинський форвард насолоджується життям у Флориді. Мессі разом з дружиною Антонелою Рокуццо і друзями побував на вечірці відразу після матчу.

"Чудова ніч з друзями", – написав Ліонель у своєму Інстаграмі. Інтер Маямі, за який виступає аргентинець, прекрасно розпочав сезон. Клуб Девіда Бекхема набрав 7 очок і очолив турнірну таблицю МЛС.

"Двійник Мессі переспав з 23 жінками за ніч" – йому загрожувала смертна кара

Напередодні Мессі оформив дубль і допоміг Інтеру розтрощити Орландо з рахунком 5:0. Український захисник Сергій Кривцов зіграв за його команду 12 хвилин, вийшовши на заміну.

Після гри Лео разом із дружиною Антонелою та іншим форвардом клубу з Маямі Луїсом Суаресом навідався до нічного клубу. Уругваєць також мав що святкувати – у свої 37 років оформив 2+2 за системою гол плюс пас за 66 хвилин матчу.

Реклама

Дружина Мессі також виклала допис з події, підписавши його так: "Нездоланний". Нагадаємо, Антонелі 26 лютого виповнилося 36 років – стільки ж, скільки коханому Лео. Схоже, вони продовжують святкувати, адже у клубі не обійшлося без особливого торта зі свічками.

Днями чемпіон світу 2022 відзначив черговий рекорд. Цього разу Мессі підкорилася позначка у 500 мільйонів фанатів, які підписалися на його офіційний Інстаграм. Більше тільки в самої соцмережі (670 млн) та іншого футболіста – Кріштіану Роналду (623 млн).

Гарячі новини Новини