Колишня Роналду вразила на матчі улюбленого клубу – її білизна не може прикрити пишні груди

Ольга Котів4 березня, 10:20
00 хв

Даніелла Чавес зваблює навіть на футбольних матчах своєї улюбленої команди. На вихідних модель Playboy бентежила вболівальників О'Хіггінса.

Блогерка, на яку підписані понад 19 мільйонів осіб в Інстаграмі, майстерно заворожує новими кадрами. Дівчина з обкладинки Плейбоя побувала на матчі свого улюбленого клубу О'Хіггінс, який знову переміг і продовжує тримати сенсаційне лідерство в чемпіонаті Чилі.

Показала все у прозорій сукні – колишня Роналду купує футбольний клуб і вражає декольте на матчах

"Усе починається з тебе. Якщо ти не дбаєш про себе і не любиш себе, ти не будеш достатньо сильною, щоб подолати будь-яку перешкоду в житті. Я дуже сильно полюбила", – написала Даніелла у своєму Інстаграмі.

У сторіс колишня коханка Кріштіану Роналду поділилася ефектним відео, де дуже нескромний купальник ледь прикриває її пишні форми, а вона запрошує на свій платний OnlyFans.

Реклама

Її фото та відео настільки провокаційні та нескромні, що Інстаграм за замовчуванням обмежує доступ, змушуючи переходити на сторінку дівчини – лише так ви зможете переглянути ці кадри.

Раніше дівчина зізнавалася, що була першою з дівчат Playboy, з ким переспав легендарний португальський футболіст. Сталося це тоді, коли Роналду зустрічався з російською моделлю Іриною Шейк.

Спочатку Кріштіану був дуже сором’язливим, але коли осмілів, став справжнім чоловіком, хоча і трохи переляканим. Він любив мене, однак справа була не в цьому. Я просто хотіла здійснити мрію і зайнятися з ним сексом. Мене захопило його тіло, – зізнавалась Чавес.

Гарячі новини Новини