Показала все у прозорій сукні – колишня Роналду купує футбольний клуб і вражає декольте на матчах

Ольга Котів26 лютого, 15:41
Показала все у прозорій сукні – колишня Роналду купує футбольний клуб і вражає декольте на матчах

.Даніелла Чавес - Інстаграм модельки

00 хв

Даніелла Чавес стала відомою завдяки зйомкам у Playboy та платних сайтах для дорослих. Колишня коханка Кріштіану Роналду мріє стати власницею чилійського клубу.

Вона заробила 5 мільйонів доларів на OnlyFans, щоб придбати футбольний клуб О'Хіггінс, але власник наразі не пристає на її зазіхання. Напередодні Чавес відвідала матч своєї улюбленої команди проти легендарного Коло-Коло – найтитулованішого чилійського клубу.

Репортерка UFC була титулованою моделлю Playboy – оголювала все, не залишаючи нічого для уяви

Хлопці не підвели потенційну нову власницю. О'Хіггінс здобув другу перемогу поспіль (1:0) на старті нового сезону і очолив чемпіонат Чилі.

Очевидно, вихідні у дівчини, яка похвалилася відвертою сукнею в ефірі місцевого телебачення, вдалися. Сексапільне вбрання мало що прикривало.

Нагадаємо, раніше Даніелла Чавес розповідала, що спала з Кріштіану Роналду. Модель бідкалася, що португалець поводився з нею, як з повією: "Я просто хотіла здійснити мрію і зайнятися сексом з ним. Йому подобалися моє обличчя, груди і той факт, що він ніколи не спав з дівчиною з Playboy".

Реклама

Чавес тричі з'явилася на обкладинці журналу Playboy. У своєму Інстаграмі Даніелла назбирала чималу базу фанатів – майже 20 мільйонів підписників. На OnlyFans чилійка бере приблизно 800 гривень за місячну підписку.

Гарячі новини Новини