Зірка американського футболу зламав ногу красуні з OnlyFans: вона подала до суду

Ольга Котів1 березня, 15:10
Зірка американського футболу зламав ногу красуні з OnlyFans: вона подала до суду

Спортсмен зламав Софі Холл ногу - Інстаграм

00 хв

У Тайріка Хілла знову серйозні неприємності. 29-річного гравця в американський футбол звинувачують у тому, що він зламав ногу моделі plus-size Софі Холл.

Джерело: О2

Вона працює на порталі для дорослих OnlyFans. Красуня судиться із зіркою НФЛ.

Алієв відповів Мілевському: "Військові казали, якщо цього пі**раса побачать, йому розіб'ють харю"

Тайрік Хілл починав свою спортивну кар'єру як багатообіцяльний спортсмен. Через свою швидкість він навіть отримав прізвисько "гепард", що відкрило йому шлях до кар'єри в лізі НФЛ, адже в американському футболі швидкість має першорядне значення.

У 2016 році його обрали на драфті у команду Канзас-Сіті Чіфс, а через 3 роки Тайрік став переможцем Супербоула. У 2021 році він переїхав до Маямі та став гравцем місцевої команди Маямі Долфінз.

Проте у Хілла є і друге обличчя. За своє ще не досить довге життя він кілька разів порушував закон. Нещодавно зірку ліги НФЛ вкотре звинуватили в обурливій поведінці.

Реклама

Цього разу позов подала Софі Холл. 35-річна інфлюенсерка та модель plus-size звинуватила Хілла в тому, що той зламав їй ногу. Тепер вона вимагає від гравця флоридського клубу компенсації

Холл заявила, що в червні 2023 року її запросили до будинку Хілла. Під час цього візиту вони грали у футбол. За цим спостерігали й інші гості.

У якийсь момент Хілл не витримав, коли модель збила його з ніг. Він відчув себе приниженим перед своїми колегами та родиною. Реакція була дуже агресивною та емоційною – спортсмен навмисно штовхнув Софі так сильно, що зламав їй ногу.

Коли Хілл зрозумів, що накоїв, він запропонував дівчині прикласти крижану пов'язку і переночувати в нього вдома. Однак, коли через кілька днів біль не припинився, модель звернулася до лікаря, який діагностував у неї перелом правої ноги. Це вимагало операції та щотижневих сеансів фізіотерапії.

Хілл мав проблеми із законом ще під час навчання в університеті. У 2014 році його засудили за напад на свою дівчину, яка на той час була вагітною. Потім жінка звинуватила його в жорстокому поводженні з їхнім сином. Своєю чергою, у 2023 році він вдарив в потилицю одного з працівників порту Маямі, за що футболіста висадили з корабля.

Скандали Новини