Батько-шпигун покінчив життя самогубством: тренер збірної Німеччини розповів свою відверту історію

Ольга Котів25 лютого, 20:00
Батько-шпигун покінчив життя самогубством: тренер збірної Німеччини розповів свою відверту історію

Тато Нагельсманна наклав на себе руки - Інстаграм

00 хв

Німецький тренер Юліан Нагельсманн розповів, що його батько був німецьким шпигуном і згодом наклав на себе руки. Він навіть не залишив передсмертної записки.

Джерело: CNN

Тренер збірної Німеччини з футболу також розповів про риси, які він перейняв від батька. Саме вони, на його думку, впливають на його тренерський стиль.

Це нібито дозволило йому стати наймолодшим постійним головним тренером в історії найвищого футбольного дивізіону Німеччини, привести Баварію до титулу чемпіона Бундесліги та бути тренером збірної Німеччини на Євро-2024.

Мбаппе почав стежити за відомою іспанською співачкою: мережею вже ширяться чутки

"(У школі – ред.) Я сказав, що він був тим, ким я завжди вважав його раніше: професійним солдатом. Навіть мій дід вважав, що його син був солдатом", – зазначив Нагельсманн.

Він дізнався про те, що його батько працював на спецслужби, лише у 15-16 років.

Реклама

"До цього я про це не дуже замислювався. Але після того, як він розповів мені, де він насправді працював, я був тим, з ким він говорив про це найбільше", – сказав 36-річний екс-футболіст, додавши, що вони говорили про це під час поїздок на футбольні тренування.

"Він трохи пояснював, але тільки в мікроскопічних деталях. Йому не дозволялося говорити про свою роботу. Це також було причиною того, що він часто говорив, що все це було занадто для нього. Ділитися своїми переживаннями – це не те, що траплялося в його роботі. Зрештою, це дуже сильно на нього впливало", – сказав Нагельсманн.

Він також згадав, як дізнався про самогубство батька, коли був на тренерських курсах під Мюнхеном, і як намагався впоратися з важкими наслідками.

"Мій батько не залишив передсмертної записки, не було ніяких пояснень. Але те, як він пішов з життя, дало зрозуміти, що рішення для нього було твердим. Для мене було корисно знати, що він точно хотів померти, і це не було криком про допомогу чи сигналом. Я вважаю, що повинен поважати таке рішення", – підсумував тренер.

Гарячі новини Новини