Версія Кардашян – дівчина відомого бійця збожеволіла, одягнувшись у повністю прозорий костюм

Ольга Котів25 лютого, 17:20
Версія Кардашян – дівчина відомого бійця збожеволіла, одягнувшись у повністю прозорий костюм

Дівчина Артура Шпільки - Інстаграм Каміли Вибраньчик

00 хв

Шоу KSW Epic викликало значний інтерес у любителів єдиноборств. Цим вирішили скористатися знаменитості, які хотіли привернути увагу своїм вбранням, зокрема Каміла Вибраньчик.

Кульмінацією вечора став боксерський бій між Томашем Адамеком і Мамедом Халідовим. Боєць, який походить з Чечні, не зміг продовжити поєдинок після третього раунду через травму руки. Тож Адамек виграв бій.

"Майбутній зять, чи ні – не мені вирішувати": як Христина Шацьких опинилася між двох легенд Динамо

Суботній вечір також був важливим моментом для Артура Шпільки. KSW оголосив, що колишній боксер зустрінеться з Аркадіушем Вжосеком 11 травня. Поєдинок двох бійців змішаних єдиноборств переносили вже двічі, тому багато вболівальників з нетерпінням чекають цієї сутички.

Однак це не єдина причина, чому Шпільку жваво обговорюють. Адже його наречена Каміла Вибраньчик привернула увагу фанатів своїм сміливим образом.

Реклама

Жінка сяяла на шоу перед шанувальниками у прозорому костюмі, прикрашеному багатьма блискучими елементами.

Вбрання Вибраньчик доповнило таке ж блискуче взуття на високих підборах. До того ж, Каміла вирішила здивувати своєю зачіскою.

Польська версія Кім Кардашян,
– підсумувала кохана Шпільки у своєму Інстаграмі.

Фанати розділился у своїх оцінках образу дівчини. Деякі похвалили її за сміливість і почуття стилю. Інші, втім, вважають, що прозорий костюм відкриває занадто багато.

undefined
undefined
Гарячі новини Новини