Порушниця столичного спокою на BMW: хто така Ліза Кандиба, в яку закохався футболіст Динамо?

Ольга Осідач23 лютого, 20:05
Порушниця столичного спокою на BMW: хто така Ліза Кандиба, в яку закохався футболіст Динамо?

Ліза Кандиба і Назар Волошин / Колаж YeSport

00 хв

Ліза Кандиба, кохана Назара Волошина, вінгера київського Динамо, зуміла яскраво привернути до себе увагу багатьох вболівальників і не тільки. YeSport розповідає про неї більше.

Скандальна їзда з вітерцем

Нещодавно кралечка опублікувала на своїй Instagram-сторінці відео, де проїхалася столичним бульваром Лесі Українки зі швидкістю 150 км/год, що і підпалило цікавість фоловерів. Вона заявила, що це не перша така швидка поїздка, але останнім часом, начебто, стала обережнішою. Проте реакція аудиторії не змусила себе чекати і відео правопорушення поширилось на увесь інтернет.

Дівчина нападника Динамо показала, як їздить у Києві зі швидкістю 150 км/год

Вочевидь, Кандибу ця ситуація нічого не навчила, адже замість вибачень Ліза зробила не менш шокуючу заяву. Потім видалила власні коментарі, але скріни не горять.

undefined

Історія роману з "динамівцем"

Ліза та Назар, судячи з перших спільних фото у соцмережах, разом уже два роки. Історія їхньої зустрічі поки залишається приватною. У закоханих чимала різниця у віці – дівчина старша на шість років. Вона заявляє, що зовсім не відчуває дискомфорту, адже її хлопець мудрий не по роках, проте користувачів соціальних мереж це неабияк тригерить і вони не уникають зайвої можливості, аби допекти. Ліза не приховує, що бути жертвою ейджизму і просто заплющувати на це очі важко, але слова коханого – "Вони так пишуть, бо ти дуже красива" – завжди вміло зализують її рани.

Реклама
undefined

Спершу Ліза вважала, що життя з футболістом буде нелегким, і хвилювалась, що вони ризикують не бачитись упродовж довгого періоду. Але згодом усвідомила: все не так страшно, тож коли милого нема поруч, весь свій час вона може із чистою совістю присвятити блогу, друзям і, врешті, собі коханій. Коли ж Назар поруч, вона віддає енергію йому – підтримує, надихає і навіть слідкує за його правильним харчуванням та сном, адже вважає, що відновлення – дуже важливий момент для кожної людини.

Коханий їй віддячує увагою та неймовірною кількістю квітів. Кандиба змогла зробити підбірку з фото, де кожен місяць року вона любується новим оберемком краси. Проте був і виняток – лютий. У цей місяць Волошин вирішив піти проти системи і потішив кохану каблучкою від відомого ювелірного бренду Cartier.

undefined

Кальян, BMW, забобони і російська попса

Панянка досить активно веде блог у Instagram, де має понад 15 тисяч підписників. Там можна знайти безліч естетичних та відвертих фото, стильні образи на день. Фотоконтент іноді доповнений нехитрими підписами. Також кохана "динамівця" має незмінну традицію: щочетверга п’є каву з корицею, аби краще водились фінанси. Роками захоплюється спортом, демонструючи свої досягнення не лише красивим рельєфом на тілі, але й наполегливою працею в залі і опануванням майже всіх видів шпагату.

undefined

Також серед захоплень дівчини є малювання, вона брала уроки у спеціаліста і навіть самостійно намалювала картину для коханого. Безмежно закохана у BMW і любить курити кальян, а у своєму, поки єдиному, влозі на YouTube демонструвала, як власноруч його забиває.

Не можна не відзначити і те, що повномасштабна війна для неї не стала причиною, аби відмовитись від російської музики. За 2023 рік ще можна знайти в її соціальних мережах музичний контент, який продукує країна-агресор. Нагадуємо: прослуховування музики російських виконавців спонсорує армію окупанта.

undefined

Кар’єра

Чим же Кандиба заробляє на життя? Подейкують, що дівчина має сторінку на OnlyFans, але в розмові з Романом Бебехом сама Ліза зробила акцент на зовсім іншому.

– Насправді, мені здається, що зараз Instagram-блогери високого рівня можуть заробляти на рівні середньостатистичних українських футболістів. Правда?

– Ну, так, це так.

– Так все змінилося! Раніше це було нереально, бо зарплати у футболі були воу-воу-воу. У дублі люди могли по 10-20 тисяч доларів отримати.

– Але це також дуже багато часу треба на це витрачати і багато над цим працювати.

– А якась людина може подивитися збоку і спитати, а в чому робота? "Сидите, кайфуєте, а в чому робота?"

– Твої оператори, думаю, знають, що це потрібно завжди знімати, а потім ще і монтувати, а ще треба час, щоб це викладати. Я іноді, буває, знімаю і в мене немає часу просто змонтувати відео. Багато часу займає, а ще треба придумати ідею…

Майже голі фото

Пропонуємо вам яскраву підбірку, яка допоможе трішки ближче познайомитись із контентом та стилем життя Лізи Кандиби.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

"Цього не повинно було статися, я – ідіот": історія ідеального шлюбу легенди Реала та розриву, який шокував усіх

Новини Love Story Ліза Кандиба Публікації