"Цього не повинно було статися, я – ідіот": історія ідеального шлюбу легенди Реала та розриву, який шокував усіх

Ольга Котів12 лютого, 11:50
"Цього не повинно було статися, я – ідіот": історія ідеального шлюбу легенди Реала та розриву, який шокував усіх

Сільві Мейс – колишня дружина Рафаеля ван дер Ваарта - Інстаграм

00 хв

Колишньому легендарному голландському футболісту Рафаелю ван дер Ваарту 11 лютого виповнився 41 рік. Зараз він влаштовує своє життя разом з данською гандболісткою Естеваною Полмані.

Джерело: O2

Раніше ж спортсмен був одружений на Сільві Мейс. Проте їхній бурхливий шлюб врешті-решт розпався.

"Дружина померла, я залишився з трьома дітьми": історія легендарного переможця ЛЧ, на якого молилася вся Італія

Рафаель ван дер Ваарт побачив ведучу Сільві Мейс по телебаченню у 2003 році. Красуня справила на нього позитивне враження, тому він вирішив зв'язатися з нею через друга.

"Йому було 20 років, а мені 25, боже мій.... П'ять років – це величезна різниця в такому віці. Я дуже сумнівалася, але потім наважилася. Я одразу ж по вуха закохалася в нього. І, на щастя, він теж закохався в мене", – зізналася Мейс.

Пара не довго думала, перш ніж вирішити одружитися. Вже в червні 2005 року вони взяли шлюб у голландському Хемскерку.

Реклама

Через рік народився син Даміан. Вже у 2009 році Мейс довелося боротися з раком грудей. На щастя, його вдалося перемогти завдяки видаленню пухлини та хімієтерапії.

На початку 2013 року ЗМІ не могли повірити в те, що сталося в їхніх нібито ідеальних стосунках. Наступного дня після того, як родина разом відсвяткувала новорічну вечірку, вони оголосили про розставання. Причиною такого рішення стала сварка, після якої ван дер Ваарт вдарив дружину на очах у людей.

Це була велика дурість з мого боку. Я – ідіот. Мені дуже шкода. Цього не повинно було статися,
– пояснив колишній футболіст.

Сільвія тоді запевняла, що пробачила йому цей інцидент. Однак на неї чекав ще один удар – після розірвання шлюбу спортсмен закохався в найкращу подругу своєї колишньої дружини Сабію Булахруз. Коли стосунки жінок погіршилися, тодішня партнерка ван дер Ваарта звинуватила Мейс у зраді.

Сільвія таки зізналася в інтрижці з пілотом. Проте ван дер Ваарт про неї добре знав, та все ж вирішив пробачити. Зрештою, голландець розірвав стосунки й з Булахруз. У лютому 2016 року з'ясувалося, що він зустрічається з данською гандболісткою Еставаною Полман.

Пара виховує спільну доньку. Крім того, Полман має хороші стосунки з сином ван дер Ваарта від шлюбу з Мейс. Обидві жінки, до речі, дуже люблять одна одну, тож стосунки 41-річного чоловіка з його колишньою партнеркою повністю змінилися.

Остання, своєю чергою, у 2020 році вийшла заміж за німецького художника Нікласа Кастелло. Однак тепер, схоже, що вони вже не разом.

Новини Love Story Публікації