Реброва приголомшує фанатів сміливим образом у міні – валить іспанців з ніг

Ольга КотівВчора, 21:40
Реброва приголомшує фанатів сміливим образом у міні – валить іспанців з ніг

Анна Реброва (праворуч) із зірковими подругами - Інстаграм

00 хв

Обраниці наставника збірної України не сидиться на місці. Анна Реброва демонструє різні сторони свого іспанського життя.

Українка, яка за освітою є психологом, часто ділиться якимись цитатами з книг за її профілем. Цього разу Анна поділилася виданням, в якому автор пише свої роздуми щодо того, як допомагати іншими.

"Відпрацювала в режимі Судакова": Машкіна – про кохання та кар'єру, Анну Реброву і сльози на Євро

Крім цього, друга половинка головного тренера збірної України вибралася на променад в Марбельї, де живе разом із двома синами легенди Динамо – Олександром і Микитою.

Дружина Реброва вже традиційно зачаровує стильним і спокусливим луком. Анна похвалилася своїми стрункими ніжками в міні-спідниці та чобітках на підборах – вирушає кудись у робочих справах.

undefined
undefined

Відзначимо, що блогерка вміє не тільки ставити, а й відповідати на відверті питання. Саме свого чоловіка називає улюбленим футболістом.

Реклама

Анна зізнається також, що в Марбельї сім'я Сергія Реброва вирішила оселитися через військову агресію росіян в Україні. Це місце припало до душі найбільше, хоча з 50-річним наставником встигла побути в ОАЕ, Угорщині та Саудівській Аравії.

Гарячі новини Анна Реброва Новини