Суддю відсторонили від роботи через секс-відео – красуня тепер заробляє, продаючи приватні фото

Ольга КотівВчора, 20:40
Суддю відсторонили від роботи через секс-відео – красуня тепер заробляє, продаючи приватні фото

Федерація футболу Туреччини відсторонила Еліф Караарслан - Інстаграм

00 хв

Суддя Еліф Караарслан, яка потрапила в центр уваги через відео статевого акту в роздягальні, отримала значну кількість прихильників у своєму профілі в соціальних мережах. ЇЇ довічно відсторонила Федерація футболу Туреччини (TFF).

Джерело: Sport Sport

Після інциденту Караарслан запустила платну підписку на свій обліковий запис у соціальних мережах за "ексклюзивний контент". Вона коштує трохи менше ніж 1 євро.

Молода суддя покарана за секс-відео з 61-річним спостерігачем арбітрів – красуня все заперечує

Нагадаємо, що нещодавно соцмережами поширилося відео 61-річного наглядача за арбітрами Орхана Ердеміра та 24-річної судді, які нібито перебували у стосунках минулого сезону.

Після відео Турецький футбольний союз вжив заходів і довічно дискваліфікував обох. Караарслан, яка стверджувала, що запис є продуктом штучного інтелекту, заявила, що людина на відео – не вона, і оголосила, що її адвокати почнуть судовий процес щодо цих звинувачень.

Крім того, Еліф опублікувала загадкове повідомлення: "Ворони літають зграями, а орли – поодинці". Почала вона і знову судити матч, щоправда, на аматорському рівні.

Реклама

Як зазвичай буває в таких ситуаціях, багато людей її засуджували та ображали, інші ж її підтримували.

Проте, схоже, вона лише виграє після всього, що сталося, бо вже рухається до першого мільйона в Інстаграмі. Зараз у красуні 543 тисячі підписників.

Гарячі новини Новини