Молода суддя покарана за секс-відео з 61-річним спостерігачем арбітрів – красуня все заперечує

Ольга Котів9 жовтня, 19:00
Молода суддя покарана за секс-відео з 61-річним спостерігачем арбітрів – красуня все заперечує

Еліф раніше грала за Бешикташ, але травми обірвали її кар'єру - Інстаграм

00 хв

Жінка-арбітр отримала довічну дискваліфікацію після того, як нібито знялася у секс-відео з офіційним спостерігачем, майже втричі старшим за неї. 24-річна Еліф Караарслан судить матчі в Туреччині відтоді, як травма змусила її покинути футбольну кар'єру.

Джерело: The Sun

Турецька федерація футболу довічно відсторонила її від суддівства після секс-відео з Орханом Ердеміром. Колишній чиновник ФІФА отримав аналогічне покарання від ТФФ.

Португальський футболіст-невдаха хоче знятися в порно: "Роналду казав, що я був кращим, ніж він"

Уродженка Стамбула Еліф, яка має 363 тисяч підписників у соціальних мережах, заперечує, що це вона позує на відеозаписі, який потрапив у мережу. Караарслан має намір подати апеляцію, наполягаючи на своєму.

"У мене попереду довгий юридичний шлях, але я подолаю його найсильнішим і найнадійнішим способом. Я з нетерпінням чекаю на вашу повну підтримку і любов у цьому процесі.

Плакати, кричати та сумувати – це не те, що я буду робити. Це не для мене. Я буду стояти на своєму до кінця. Я лише одна з багатьох, кому завдають шкоди – сподіваюся, що я остання", – написала дівчина.

Реклама

Своєю чергою, Ердемір заявив, що відео поширили без його дозволу, але визнав, що його кар'єра завершена.

"Мою честь в сім'ї, моєму соціальному колі та суддівській спільноті було підірвано. Окрім фінансових втрат, я зазнав невимовної емоційної шкоди", – заявив він.

Уродженець Стамбула Ердемір був арбітром ФІФА з 1999 по 2002 рік. Він також відповідав за ігри в турецькій Суперлізі, перш ніж стати спостерігачем за своїми колегами-суддями.

Гарячі новини Новини