Чарівна дружина Шацьких показує їхню любов – у легенди Динамо проблеми в клубі, які нечасто побачиш

Ольга Котів16 жовтня, 19:00
Чарівна дружина Шацьких показує їхню любов – у легенди Динамо проблеми в клубі, які нечасто побачиш

Максим Шацьких і дружина Олеся - Інстаграм

00 хв

Колишній бомбардир УПЛ переживає непростий період. Пережити спад у тренерській кар'єрі допомагає любляча кохана.

Максим Шацьких був знаковим форвардом київського Динамо, ставлячи всі можливі рекорди в чемпіонаті України. Зараз 46-річний фахівець формально тренує узбецький Пахтакор, але насправді вже практично місяць не при справах, повідомляє YeSport.

Донька Шацьких відмовилася покидати Україну – все через зірку Динамо

Легенда збірної Узбекистану опинився під вогнем критики після серії невдалих матчів. Однак його не звільнили. Керівництво розповідає в тамтешніх медіа, що Шацьких не може тренувати через проблеми зі здоров'ям.

Що саме з ним і коли тренер повернеться до роботи, ніхто не відповідає. Все почалося після поразки від найгіршої команди Узбекистану, для якої це перша і єдина перемога за 20 турів.

Реклама

Керівник Пахтакора загадково заявив, що у Шацьких має все скластися в якомусь сильному клубі. На фоні всіх чуток 48-річна друга половинка тренера виклала допис у сторіс.

undefined

Дружина Шацьких ніжно обіймає свого чоловіка та прикрашає спільне фото сердечком. Їхня історія кохання бере свій початок ще з юності тодішнього футболіста, якому було 17 років, коли все закрутилося в рідному Ташкенті.

Пара Шацьких має двох доньок – Ренату та Христину, яка зустрічається з футболістом Динамо і збірної України Миколою Шапаренком.

"Майбутній зять, чи ні – не мені вирішувати": як Христина Шацьких опинилася між двох легенд Динамо

Гарячі новини Новини