Партнер Луніна "погрожував" красуні-дружині по телевізору: "Через це може бути розлучення"

Ольга Котів10 жовтня, 19:00
Партнер Луніна "погрожував" красуні-дружині по телевізору: "Через це може бути розлучення"

Гравець Реала погрожував дружині розлученням - Інстаграм

00 хв

Історія кохання "вісімки" Реала Федеріко Вельверде та Міни Боніно зачарувала багатьох. І сьогодні їхньому щастю немає кінця.

Джерело: Sport Sport

Вальверде є одним із найважливіших гравців Реала, за який виступає разом з українцем Андрієм Луніним, хоча його часто затьмарюють інші зірки. Однак Карло Анчелотті, як і всі попередні тренери, просто обожнює його. Він вважає, що Реал не був би тим, ким є, без уругвайця у своїх лавах.

Касільяс шокував розлученням із божественною пасією, яка здолала рак – фатальний роман з болгаркою

26-річний футболіст щасливо одружений зі спортивною журналісткою Міною Боніно, яка на 5 років старша за нього. Вони побралися у 2022 році. Закохані познайомилися в інтернеті, а на перше побачення Міна прилетіла літаком з Іспанії до Аргентини. Через два місяці вони вже жили разом. Згодом у пари народилися двоє синів.

Реклама

Міна та Федеріко вважаються однією з найпопулярніших пар у Мадриді, особливо через активність у соціальних мережах. Попри любов до Реала, яка їх об’єднує, у кожного свої є футбольні вподобання.

Зокрема, красуня ніколи не приховувала своєї прихильності до аргентинського Рівер Плейт, а Феде, що логічно, симпатизує уругвайському Пеньяролю – клубу, де він виріс.

Це може викликати дебати найближчими тижнями, оскільки обидві команди вийшли до півфіналу Кубку Лібертадорес.

"Я сподіваюся, що буде фінал Пеньяроль – Рівер Плейт. Я думаю, що може бути навіть розлучення", – сказав Вальверде, сміючись, на ESPN.

Гарячі новини Новини