Касільяс шокував розлученням із божественною пасією, яка здолала рак – фатальний роман з болгаркою

Ольга Котів23 вересня, 20:40
Касільяс шокував розлученням із божественною пасією, яка здолала рак – фатальний роман з болгаркою

Сара Карбонеро зустрічалася з Ікером Касільясом - Інстаграм

00 хв

Сара Карбонеро – колишня кохана легендарного іспанського воротаря Ікера Касільяса. Чарівна репортерка та воротар були разом понад десять років.

У них народилися двоє хлопчиків. Розставання пари шокувало всіх, адже вони були одним з найулюбленіших союзів усієї Іспанії.

Фіалки їй личать: дружина Де Хеа – зваблива співачка, яка стала гарячою фанаткою Фіорентини №1

Їхні стосунки почалися у 2009 році. Сара та Ікер показали це офіційно на чемпіонаті світу в Південній Африці. Всі пам'ятають їхній знаменитий поцілунок, коли вона брала у нього інтерв'ю через кілька хвилин після того, як той виграв титул зі збірною Іспанії.

Закохані побралися у 2016 році. Через п'ять років вони шокували новиною про розставання. Пізніше з'ясувалося, що причиною став роман Ікера з болгаркою Надією Александровою, яка продає розкішні авто класу люкс в Іспанії.

Реклама

Дівчина зізналася, що вони списалися з Касільясом в Інстаграмі, а згодом домовилися сходити на побачення.

Зустрічей, за її словами, було кілька. Колишній голкіпер регулярно писав брюнетці, роблячи це навіть після серцевого нападу.

Приблизно місяць тому Карбонеро начебто розлучилася зі своїм 37-річним бойфрендом, якого зустріла після Касільяса. Стосунки зі співаком Начо Табоадою похитнулися після хвороби її матері. Однак обоє вирішили продовжувати романтичну історію, що триває вже 2 роки.

Сара – спортивна журналістка. Багато років вона працювала на одному з найбільших телеканалів Telecinco. Красуня була частиною телевізійної команди з 2000 по липень 2015 року та пішла, коли переїхала з Касільясом до Порту.

Завдяки вроді її часто запрошують на різні фотосесії. Протягом багатьох років Сара була одним з облич однієї з найбільших компаній з виробництва жіночої білизни Calzedonia, позуючи в її купальниках.

У 2015 році вона також створила власний бренд одягу з двома друзями, назвавши його Slow Love. У травні 2019 року Карбонеро перенесла операцію з видалення злоякісної пухлини на одному з яєчників.

Після тривалої хімієтерапії чарівна журналістка одужала. Нещодавно вона поскаржилася на проблеми зі спиною, які неабияк дошкуляють 40-річній красуні, але загалом життя після розлуки з Касільясом стабілізувалося. Сака Карбонеро знову видається щасливою.

Гарячі новини Новини