Гаряча модель зізналася, що зайнялася сексом на парковці стадіону Супербоула: "Це було дуже інтенсивно"

Ольга Котів13 лютого, 10:20
Гаряча модель зізналася, що зайнялася сексом на парковці стадіону Супербоула: "Це було дуже інтенсивно"

Кейлі Кілліон кохалася на парковці під час Супербоула - Jam Press/@thenaughty_travelers

00 хв

Двоє хтивих фанатів Супербоула зайнялися сексом на парковці стадіону після того, як у неділю ввечері Канзас-Сіті Чіфс вийшли вперед у фіналі. Інфлюенсерка змусила інтернет-користувачів втратити дар мови після того, як у цьому зізналася.

Джерело: Daily Star

Гра між командами Канзас-Сіті Чіфс та Сан-Франциско 49ers відбулася в неділю за участю десятків тисяч глядачів на стадіоні Аллегіант у Лас-Вегасі. Серед них була і модель Кейлі Кілліон.

"Саме так, як ми планували": Джо Байден і Тейлор Свіфт потролили республіканців через перемогу Чіфс на Супербоулі

Але поки інші насолоджувалися пивом і крильцями Буффало, 27-річна модель знайшла собі іншу розвагу. Вона зайнялася сексом на парковці зі своїм нареченим, 29-річним Коді Нельсоном.

Кейлі та Коді навіть поділилися пікантним знімком в Інстаграмі, щоб подражнити своїх шанувальників.

"49ers не виграли, але Коді виграв", – мовилося в дописі, до якого додавалося фото, на якому інфлюенсерка демонструє свої груди коханому.

Реклама

Кейлі стверджує, що ідея насправді прийшла від їхніх фанатів.

"Це було більш інтенсивно і більш ризиковано, ніж, чесно кажучи, все, що ми коли-небудь робили. Ми трохи більше говорили про це заздалегідь, і це збільшило ризик. Ми запитали наших шанувальників в Інстаграмі, чи хотіли б вони, щоб ми зайнялися сексом на Супербоулі. Вони сказали "так", – зазначила красуня.

"Я припускала, що у нас будуть неприємності, якщо нас спіймають. Якби нас зупинили, а коп був би спокійний і поставився до цього з гумором, то все було б добре. Але я думаю, що технічно нас могли заарештувати і оштрафувати за публічну непристойність. Це було ризиковано, але я думаю, що люди були настільки захоплені грою та вечіркою, що з нами все було гаразд", – додала Кейлі.

Користувачі соцмереж були приголомшені цим дописом: "Коді заглибився... в перерві матчу?", "Чіфс. Коді завжди буде вигравати з вами", "Це так мило".

Варто зауважити, що це вже не вперше, коли Кейлі та Коді кохаються в публічному місці. Минулого року модель розповіла, як їх ледь не застукали біля іншого стадіону після того, як вони "занудьгували", спостерігаючи за тим, як їхня команда НФЛ Арізона Кардинали програє гру.

Гарячі новини Новини