"Саме так, як ми планували": Джо Байден і Тейлор Свіфт потролили республіканців через перемогу Чіфс на Супербоулі

Ольга Котів12 лютого, 16:20
"Саме так, як ми планували": Джо Байден і Тейлор Свіфт потролили республіканців через перемогу Чіфс на Супербоулі

Байден потролив республіканців - X Байдена

00 хв

Джо Байден потролив своїх опонентів-конспірологів. Республіканці вірили, що президент США та Тейлор Свіфт спланували перемогу Канзас-Сіті Чіфс на Супербоулі.

Джерело: Daily Mail

Американський лідер опублікував мем "Дарк Брендон". На зображенні можна побачити Байдена з червоними лазерами замість очей.

Бордель запропонував переможцям Супербоула ніч безліміту – запросили навіть дружин

Назва походить від мема, який спочатку виник як гасло правих: "Вперед, Брендон!", зашифроване як "F*** Joe Biden" ("Н**уй Джо Байдена"). Зараз він став внутрішнім жартом для прихильників чинного президента США.

"Саме так, як ми планували", – підписав фото Байден.

Президент, схоже, натякав на заяви коментаторів Республіканської партії про те, що Свіфт – підставна особа, яку використовують для того, щоб вплинути на вибори 2024 року на користь демократів.

Окрім цього, поп-зірка зустрічається з гравцем Чіфс Тревісом Келсом. Вона спостерігала за довгоочікуваною грою з трибун, підбадьорюючи свого бойфренда.

Реклама

Байден і раніше вже використовував цей мем після того, як його передвиборча команда зареєструвалася в соцмережі Трампа Truth Social. Перед початком кампанії в неділю команда також поширила відео в Тіктоці президента і пожартувала про теорію змови.

У короткому ролику його запитують: "Підступна змова, щоб сфальсифікувати сезон і Чіфс виграли Супербоул, чи щоб Чіфс просто були хорошою футбольною командою?".

Президент відповідає: "У мене будуть проблеми, якщо я скажу вам". Потім на екрані з'являється образ Дарка Брендона.

Варто зауважити, що Свіфт підтримує демократів. Опитування, проведене минулого місяця компанією Redfield & Wilton Strategies для Newsweek, показало, що 18% виборців з більшою ймовірністю проголосують за кандидата, якого підтримає поп-зірка.

Користувачі Х теж вважають "Дарка Брендона" кумедним. Вони написали низку коментарів, зокрема: "Сер, це тролінг наступного рівня. Ви отримуєте 10/10", "Спочатку я подумав, що це пародійний акаунт, але що це в біса таке", "Канзас-Сіті повинен дати вам за це перстень Супербоула".

Гарячі новини Новини