Зірка збірної Англії може повернути свою сім'ю і дім: за зраду він має заплатити 15 мільйонів

Ольга Котів2 жовтня, 17:20
Зірка збірної Англії може повернути свою сім'ю і дім: за зраду він має заплатити 15 мільйонів

Кайла Вокер має 4 синів від дружини та ще 2 дітей поза шлюбом - Інстаграм

00 хв

Стосунки Кайла Вокера та Енні Кілнер пережили чимало злетів і падінь. Пара кілька разів розлучалася і знову сходилася, а за цей час на світ з'явилося шестеро дітей зірки.

Джерело: MSN

Зараз дружина капітана Манчестер Сіті розглядає можливість дати йому ще один шанс. Це коштуватиме йому 15 мільйонів фунтів.

Екс-гравець збірної Англії посварився з коханою через спізнення на тренування – запідозрила зраду

Енні Кілнер знову вигнала чоловіка з дому в січні цього року після того, як дізналася, що він зробив другу дитину колишній коханці, Лорін Гудман. Водночас у квітні цього року. Енні народила зірці Ман Сіті четвертого сина. Вона може повернутися до Вокера заради дітей.

На рахунку спортсмена – численні зради. Він має двох дітей від коханки та неодноразово розважався з повіями.

Захисник збірної Англії зраджував дружину у 2019 році під час розставання з нею. Після того, як футболіст повернувся до дружини, з'ясувалося, що Лорін знову в липні 2023 року народила йому доньку. Дружина вкотре вигнала його з дому.

Реклама

Тепер Енні Кілнер розглядає можливість дати чоловікові другий шанс. Жінка прагне кращого для своїх чотирьох дітей і тому вимагає 15 мільйонів фунтів готівкою, оскільки не хоче, щоб частина майна її чоловіка опинилася в руках коханки.

"На цю мить жахливо. Вони сперечаються практично про все. Вона дала йому зрозуміти, що подумає про те, щоб дати йому шанс і врятувати шлюб, тільки якщо він віддасть їй половину своїх грошей. Вона не хоче, щоб щось потрапило в руки його колишньої коханки Лорін", – повідомило джерело.

Футболіст заробляє 150 тисяч фунтів на тиждень. Він не проти віддати частину своїх активів дружині.

Гарячі новини Новини