Екс-гравець збірної Англії посварився з коханою через спізнення на тренування – запідозрила зраду

Ольга Котів25 вересня, 19:20
Екс-гравець збірної Англії посварився з коханою через спізнення на тренування – запідозрила зраду

Хейзел О'Салліван подумала, що екс-партнер Миколенка їй зраджує - Інстаграм

00 хв

Андрос Таунсенд посварився з партнеркою Хейзел О'Салліван. Вона побачила в соціальних мережах, що футболіст запізнився на тренування, і звинуватила його в невірності. Однак це був лише скриншот з комп'ютерної гри Football Manager.

Джерело: О2

Андрос Таунсенд – колишній гравець збірної Англії. З 2013 по 2016 рік його можна було побачити у складі національної команди.

Топового гравця АПЛ і збірної вигнала з дому дружина – коханка спалила зраду перед Євро-2024

У своїй клубній кар'єрі Андрос Таунсенд був пов'язаний з такими командами, як Тоттенхем, Крістал Пелас і Ньюкасл. Пограв з Віталієм Миколенком за Евертон. Цього сезону 33-річний футболіст вперше вирішив зіграти за межами Британських островів і підписав контракт з турецьким Антальяспором.

В особистому житті Андрос будує стосунки з Хейзел О'Салліван. Пара має двох дітей – старшу доньку Арію Валентину та молодшого сина Андроса-молодшого.

Хейзел любить тримати руку на пульсі. Вона має звичку перевіряти, що відбувається в соціальній мережі Х після того, як введе у пошукову стрічку ім'я Таунсенда. Надмірна ретельність партнерки футболіста в минулому вже призводила до сварки, хоча англієць був ні в чому не винен.

Реклама

Хейзел знайшла в Інтернеті, що Андрос запізнився на тренування та отримав за це фінансове покарання від клубу. Після цього вона звинуватила гравця в невірності. Красуня не знала, що знайшла в соціальних мережах скриншот комп'ютерної гри Football Manager.

"Одного дня я отримав від неї повідомлення і скриншот. Як вона зазвичай робить, вона пошукала моє ім'я в Інтернеті та знайшла повідомлення про фінансовий штраф за запізнення на тренування. Її думки вилетіли з голови. Якщо мене не було вдома і я не був на тренуванні, то де я міг бути", – розповів Таунсенд.

Гарячі новини Новини