"Ідеальна": українець з Борусії тане від її поцілунків – зустрічається з принцесою

Ольга Котів30 серпня, 18:00
"Ідеальна": українець з Борусії тане від її поцілунків – зустрічається з принцесою

Дівчина Данила Кревсуна - Інстаграм

00 хв

Данило Кревсун ділиться залаштунками свого життя в Дортмунді. Футболіст юнацької збірної України часто показує обраницю.

Цього літа 19-річний вихованець донецького Шахтаря мав насичену програму, повідомляє YeSport. Своїм голом допоміг юнацькій збірній України (U-19) вийти у півфінал Євро-2024 та кваліфікуватися на чемпіонат світу.

Щаслива у клубі УПЛ: мама хавбека збірної України – чарівна білявка і легенда спорту повертається

А вже 24 серпня дебютував у третій німецькій Бундеслізі за другу команду Борусії Дортмунд, якій допоміг зрівняти рахунок у матчі проти Ганзи (1:1).

Це перший матч на дорослому рівні футболіста, який разом з легендарною мамою покинув Україну після початку повномасштабного вторгнення.

Данило веде насичене особисте життя в Німеччині. Кревсун зустрічається з 19-річною Веронікою Массаловою, яка також народилася у квітні 2005-го.

Реклама

Майже під кожним дописом коханої один із найперспективніших українських футболістів, які перебралися у клуби Бундесліги останнім часом, засипає дівчину компліментами: "Сяєш, принцесо. Ідеальна. Любов моя. Яка красива дівчинка. Немислима".

Цього разу обоє закоханих виклали у сторіс будні свого барвистого життя разом: піца, перегляд кіно та солодкий поцілунок.

undefined

Гарячі новини Новини