Щаслива у клубі УПЛ: мама хавбека збірної України – чарівна білявка і легенда спорту повертається

Ольга Котів13 серпня, 18:48
Щаслива у клубі УПЛ: мама хавбека збірної України – чарівна білявка і легенда спорту повертається

Юлія Кревсун - Інстаграм

00 хв

Юлія Кревсун поділилася радісними емоціями. Легенда української легкої атлетики повертається додому.

Вона не лише відома бігунка на 800 метрів, переможниця командного чемпіонату Європи та фіналістка Олімпійських Ігор в Пекіні й Лондоні. Юлія є такою матір'ю 19-річного атакувального півзахисника Борусії Дортмунд та юнацької збірної України U-19, повідомляє YeSport.

Чарівна мама до сліз підтримувала дебютанта збірної України – гравець виліз на трибуни

Данило Кревсун, який у 2022 році покинув донецький Шахтар, вже є одним із найкращих на молодіжному рівні у престижній німецькій Бундеслізі.

Його мама дуже допомагала сину обжитися в новій для себе країні після початку повномасштабного вторгнення російських військ.

Однак тепер, схоже, настав час нових викликів. "Щасливо повернутися додому та до роботи", – написала 43-річна Юлія Кревсун у своїх сторіс.

Реклама

Торік вона із сумом писала про те, як їй не вистачає улюбленого заняття. Кревсун працювала раніше у футбольних клубах. Це були харківський Геліос та академія донецького Шахтаря, де Юлія виконувала обов'язки тренерки з фізпідготовки.

Тепер же мама Данила Кревсуна працює в жіночій команді Колоса. Чоловічий клуб із Ковалівки грає в українській Прем'єр-лізі.

Гарячі новини Новини