Гаряча зірка ММА зваблює новими фото: чемпіонка світу з боксу лежить на ліжку в одному бікіні

Ольга Котів29 серпня, 16:00
Гаряча зірка ММА зваблює новими фото: чемпіонка світу з боксу лежить на ліжку в одному бікіні

Єва Бродніцка часто тішить підписників звабливими світлинами - Інстаграм

00 хв

Єва Бродніцка часто ділиться своїми сміливими фотографіями в соціальних мережах. Цього разу зірка ММА показала відверте чорно-біле бікіні.

Джерело: О2

Єва Бродніцка почала свій шлях у боксі в юному віці. Її перші успіхи на національній арені прийшли швидко, що відкрило красуні двері до міжнародної кар'єри. Згодом полька почала завойовувати титули, які зробили її однією з провідних фігур тамтешнього боксу.

Зірка ММА та дорослого кіно зачаровує формами: фанати шаленіють від її бікіні

У 2017 році Єва виграла чемпіонат світу з боксу в суперважкій вазі. Це було одне з найбільших досягнень у її кар'єрі, яке принесло величезну популярність і визнання у спортивному світі.

Потім Бродніцка вирішила спробувати свої сили в новій дисципліні – ММА. Це рішення було мотивоване бажанням заробити більше грошей і спробувати щось нове у своїй спортивній кар'єрі.

Реклама

Чемпіонка приєдналася до організацій фрік-боїв ММА, де провела кілька поєдинків. Її виступи на таких гала-шоу, як Fame MMA та Prime Show MMA, привернули увагу фанатів бойових мистецтв та ЗМІ.

Єва Бродніцка має багато шанувальників. Полька чудово почувається в соціальних мережах, де вона використовує свій найбільший актив – зовнішність.

Нещодавно Єва опублікувала фотографію в бікіні, на якій розпалила уяву шанувальників. За її профілем в Інстаграмі стежать понад 145 тисяч користувачів.

undefined
Гарячі новини Новини