Зірка ММА та дорослого кіно зачаровує формами: фанати шаленіють від її бікіні

Ольга Котів22 березня, 14:20
Зірка ММА та дорослого кіно зачаровує формами: фанати шаленіють від її бікіні

Семмі-Джо Лакстон показала трансформацію свого тіла в бікіні - Інстаграм

00 хв

Семмі-Джо Лакстон зазнала стрімкої трансформації тіла після свого другого виходу в ММА в цьому місяці. Шанувальникам сподобався її пост про бодіпозитив.

Джерело: Daily Star

На початку цього місяця зірка побила свій рекорд у ММА – 2 – 0, жорстоко перемігши Агату Трусколаску всього за 18 секунд ударом в голову. Це був її дебютний поєдинокна британському промоушені Full Contact Contender.

Екс-чемпіон НБА найбільше любив знімати порно: "Я бачив вагіни зсередини, це божевілля"

Лакстон була дуже худорлявою – вона схудла до 57 кілограмів для змагань у напівлегкій вазі. Але за два тижні, що минули з того часу, красуня дозволила собі розслабитися.

Вона набрала 10 кілограмів, вирушивши у відпустку до Південно-Східної Азії. У соціальних мережах Лакстон опублікувала порівняння для своїх 50 з гаком тисяч підписників на X, колишньому Твітері.

Реклама

"Два тижні тому для бою – 125 фунтів. Зараз в Таїланді їсть локшину і морозиво на сніданок – 147 фунтів. Вона товста і щаслива", - написала красуня.

Шанувальники привітали її за бодіпозитив: "Щаслива – це все, що має значення! Насолоджуйся святкуванням перемоги!", "Чудовий бій, вітаю з перемогою!", "Тиха і щаслива", "Ти не товста, ти просто шануєш їжу, яку хоче твоє тіло після боїв", "Який нокаут".

Лакстон зробила собі ім'я в муай-тай, вигравши понад 70 боїв, перш ніж дебютувати в боксі в андеркарті виставкового бою Флойда Мейвезера з Аароном Чалмерсом минулого року.

Невдовзі після цього вона підписала контракт з Лігою професійних бійців і мала дебютувати у вересні в Парижі, але діагноз раку шкіри змусив красуню відмовитися від бою.

Після лікування Лакстон зробила свій довгоочікуваний хід в ММА для FightKLB в грудні, зупинивши Джоді Гормлі в першому раунді.

Гарячі новини Новини