Мамина копія, татова принцеса: донечці Усика виповнилось 7 місяців – зворушливе фото

Христина Гайдар28 серпня, 12:20
Мамина копія, татова принцеса: донечці Усика виповнилось 7 місяців – зворушливе фото

Катерина Усик - Інстаграм

00 хв

Катерина Усик, дружина зіркового боксера Олександра Усика, продовжує зачаровувати своїх підписників у Instagram знімками своєї маленької квіточки.

Джерело: Інстаграм

28 серпня стало особливим днем для родини Усиків, адже вони святкують невеличке, але зворушливе свято – перші сім місяців життя їхньої молодшої донечки.

Оце кохання: Світоліна з ніжним поглядом дивиться на чоловіка – романтичний кадр посеред Нью-Йорка

Катерина поділилася ніжними кадрами з маленькою Марією, які одразу розтопили серця шанувальників. "7 місяців, люблю" – підписала Катерина фото, на якій Марія позує в милому фіолетовому вбранні.

undefined

Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик та його дружина Катерина виховують чотирьох дітей. Марія, їхня молодша донечка, з’явилася на світ у січні цього року, і з того часу регулярно з’являється на сторінках Катерини в соцмережах, викликаючи бурю позитивних емоцій серед шанувальників.

Реклама

Шанувальники засипали Катерину коментарями з привітаннями та захопленням. Очевидно, що маленька Марія вже стала справжньою зірочкою у своїй родині та за її межами.

Зазначимо, що Олександр Усик, який відомий своєю спортивною кар’єрою, завжди підкреслює важливість сім’ї у своєму житті. І хоча він рідко ділиться особистими моментами в соцмережах, його дружина Катерина радо ділиться зворушливими моментами їхнього родинного щастя.

Гарячі новини Новини