Оце кохання: Світоліна з ніжним поглядом дивиться на чоловіка – романтичний кадр посеред Нью-Йорка

Христина Гайдар28 серпня, 11:40
Оце кохання: Світоліна з ніжним поглядом дивиться на чоловіка – романтичний кадр посеред Нью-Йорка

Дана Вошина - Інстаграм

00 хв

Еліна Світоліна, одна з найвідоміших українських тенісисток, знову показала своє щире кохання до чоловіка Гаеля Монфіса.

Джерело: Інстаграм

Зіркова пара, яка відома своїми ніжними та емоційними стосунками, поділилася новими світлинами з романтичної прогулянки в центрі Нью-Йорка.

Нова історія: кохана екс-вінгера Шахтаря радіє новому клубу Соломона – Лідс орендував

На фото Еліна з ніжним поглядом дивиться на свого чоловіка, а їхні посмішки сяють любов’ю. Атмосфера великого міста лише підкреслює їхню гармонію та щирі почуття.

Для фотосесії Еліна обрала стильний наряд, що складався з яскравої майки, яка чудово підкреслила її жіночність та витонченість. Гаель, у свою чергу, обрав невимушений образ, одягнувши класичні штани та футболку.

Шанувальники не стримували своїх емоцій, залишаючи під фото захоплені коментарі: "Моя улюблена пара всіх часів", "Ми також любимо його", "Найгарячіша пара", "Чудова пара".

Реклама

Світлина швидко зібрала тисячі лайків, а Еліна підписала її лаконічно: "Немає нічого кращого, ніж вихідний у Нью-Йорку з коханою людиною. Заряджаємось, вивчаємо це дивовижне місто та насолоджуємось кожною миттю разом".

Нагадаємо, що Еліна Світоліна нещодавно здолала аргентинку Марію Лурдес Карле та пробилася у друге коло останнього турніру серії Грендслем у сезоні-2024.

Гарячі новини Новини