Дружина Лєвандовскі на чуттєвих танцях, поки Роберт забивав голи – бере гроші за мистецтво спокуси

Ольга КотівВчора, 18:40
Дружина Лєвандовскі на чуттєвих танцях, поки Роберт забивав голи – бере гроші за мистецтво спокуси

Анна Лєвандовскі - Інстаграм

00 хв

Партнерка форварда Барселони загорілася бачатою. Анна Лєвандовскі навчає одного із найгарячіших видів танців.

Джерело: o2

Форвард збірної Польщі оформив дубль і приніс Барселоні перемогу над Валенсією у матчі чемпіонату Іспанії з рахунком 2:1. Друга половинка 35-річного нападника тим часом запалювала на грандіозному майстер-класі з бачати.

Дружина Лєвандовскі влипла у 2 скандали за день – змушена була видаляти ці фото

Цього разу його не могла особисто підтримати кохана Анна. Дружина Лєвандовскі запостила у своїх сторіс сердечка синього і червоного кольорів, що нагадують клубні знамена Барси, на обидва голи чоловіка.

Однак уваги 35-річної польки того дня привертали значно інші речі. Анна вже кілька років вивчає один із найчуттєвіших латиноамериканських танців, тож не могла пропустити фестиваль бачати в себе на батьківщині.

Реклама

Спортсменка, яка займалася раніше карате та легкою атлетикою, зараз не припиняє тренуватися в затишному танцювальному залі.

Нещодавно Анна Лєвандовскі проводила в Іспанії тренінг бачати, за який потрібно було заплатити 22 євро (996 гривень). До слова, її пристрасні танці з іншим чоловіком спровокували справжню бурю хейту в Польщі, мовляв, як можна таке виставляти на показ, виставляючи коханого в дивному світлі.

Тренінги, які організовує Анна, мають велику популярність, а сама інструкторка наголошує, що мотивувати та надихати інших – це її найбільша місія в житті.

Цікавий факт: Польща посідає друге місце після власне Іспанії за популярністю бачати, тож на заході, який відвідала знаменита полька, ніде яблуку було впасти. Вже в неділю вона літаком повернулася в Барселону до чоловіка та діток.

Гарячі новини Новини