Батька Ямала підрізали ножем: він опинився в лікарні – підозрюваних у замаху на вбивство арештували

Ольга Котів15 серпня, 18:00
Батька Ямала підрізали ножем: він опинився в лікарні – підозрюваних у замаху на вбивство арештували

Батька Ламіна Ямала штрикнули ножем - Інстаграм

00 хв

Тата зірки Барселони штрикнули ножем у районі Рокафонда в Матаро. Батько Ламіна Ямала перебуває в лікарні.

Джерело: Relevo

"Мунір Насрауї, батько гравця Барселони Ламіна Ямала, отримав ножове поранення сьогодні ввечері на автостоянці в Матаро", – повідомило видання La Vanguardia пізно ввечері 14 серпня.

Любить старших: Ямал міняє розкішних красунь, як рукавички: головному коханцю літа лише 17

Батька Ямала доставили в лікарню Can Ruti в Бадалоні – його стан був важкий. Мунір досі перебуває під наглядом лікарів. На щастя, його стан стабілізували. Тато зірки Барселони пробуде в лікарні ще два-три дні, перш ніж його випишуть, оскільки у нього є кров у легенях.

Офіційні джерела підтвердили інформацію ЗМІ. Поліція взялася працювати над розгадкою того, що сталося сьогодні вночі в каталонському містечку Матаро. Не виключено, що інцидент міг бути викликаний попередньою бійкою з невідомих причин, до якої нібито був причетний Мунір.

Реклама

Як повідомляє іспанські журналісти, поліція арештувала трьох підозрюваних у нападі після 23:00 того ж дня. Їм інкримінують замах на вбивство.

Тато Ямала вигулював собаку в районі Рокафонда, коли на нього напали та облили водою з балкона. Це нібито і призвело до бійки, яка закінчилася ударом ножем у спину.

"Сусіди пояснили La Vanguardia, що вони змогли нарахувати до восьми поліцейських машин. Правоохоронцям вдалося знайти свідків, які з упевненістю описали передбачуваних злочинців, поки їх не заарештували", – зауважили журналісти.

Спочатку затримали трьох осіб, а в четвер вранці стало відомо про четвертий арешт, який відбувся об 11:00 в Матаро. Автомобіль сім'ї Ямала досі припаркований на стоянці Кан Руті.

Гарячі новини Новини