Любить старших: Ямал міняє розкішних красунь, як рукавички: головному коханцю літа лише 17

Ольга Котів31 липня, 14:40
Любить старших: Ямал міняє розкішних красунь, як рукавички: головному коханцю літа лише 17

Ламіна Ямала помічають кожного разу з новою дівчиною - Інстаграм

00 хв

Ламін Ямал нещодавно відвідав концерт іспанської співачки Айтани Оканьї в Марбельї. Після виступу вони зробили спільне фото.

Джерело: Mundo Deportivo

Ямал наразі відпочиває після перемоги на чемпіонаті Європи зі збірною Іспанії. Опісля він приєднається до Барселони для передсезонної підготовки.

"Виграв 2 Золоті м'ячі": Ямал знайшов пишногруду розраду – дівчина ненароком спалила свою зраду

Під час перебування в Марбельї, де він провів деякий час з Ніко Вільямсом, він встиг відвідати концерт Айтани Оканьї. Ямалу сподобалися пісні з туру іспанки Alpha Tour, тож після її виступу він пішов за лаштунки.

Сама Айтана поділилася знімками у своєму Інстаграм-акаунті, супроводжуючи їх ракетою та тегом гравця. Кілька днів тому вони зустрічалися в Мадриді на святкуванні взяття Євро-2024 в Сібелесі, де співачка також виступила.


До цього у мережі зявилося фото 17-річного гравця в обіймах інфлюенсерки Жак Лігери в Марбельї.

Реклама

Очевидно, що Ямал не втрачає часу на те, щоб відійти від своїх попередніх стосунків – вже колишню дівчину звинуватили в зраді після вірусного відео в Тіктоці, знятого її друзями у прямому ефірі.

Жак – 27-річна іспанська модель. Вона вже підписалася на Ямала в Інстаграмі. Він зробив те ж саме у відповідь. Проте за інформацією джерел, поки вони – "лише хороші друзі".

Гарячі новини Новини