Степаненко з найріднішими гучно відгуляв день народження в столиці – йому виповнилося 35

Степаненко з найріднішими гучно відгуляв день народження в столиці – йому виповнилося 35

Тарас Степаненко з дружиною - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Юлія, дружина екс-голкіпера Шахтаря Андрія Пятова, поділилася з шанувальниками кадром святкування дня народження іншим гравцем донецького клубу на ім'я Тарас Степаненко.

Джерело: Instagram

Юлія активно веде блог про життя футбольної родини в Інстаграм. Наразі за контентом жінки спостерігає близько 20 тисяч поціновувачів. Красуня має багато хобі та встигає абсолютно все.

"Пройшло наскрізь...": син Степаненка серйозно травмувався в Іспанії – зіркова мама була поряд

Цього разу білявка виклала відео зі святкового вечора одного із гравців Шахтаря. Вчора, 8 серпня, Степаненко відгуляв день народження. Йому виповнилося 35 років. Найрідніші зібралися, аби привітати. Приїхала навіть родина Тараса за кордону.

Нагадаємо, Пятови виховують 4-х дітей – трьох доньок і синочка. Старша донька зіркової пари минулого року закінчила школу в Києві і переїхала навчатися до Мілана.

Додамо, що півзахисник одружений на Маргариті Степаненко, яка подарувала йому трьох чудових синів: Ярослава, Мирона та Святослава. Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України сім'я футболіста Тараса Степаненка виїхала за межі Батьківщини.

Гарячі новини Новини