"Пройшло наскрізь...": син Степаненка серйозно травмувався в Іспанії – зіркова мама була поряд

"Пройшло наскрізь...": син Степаненка серйозно травмувався в Іспанії – зіркова мама була поряд

Тарас Степаненко з дружиною - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Маргарита Степаненко, обраниця українського футболіста та гравця донецького Шахтаря Тараса Степаненка, поділилася новими відео у соціальних мережах.

Джерело: Instagram

Маргарита Степаненко стає дедалі активнішою на своїй особистій сторінці в Інстаграм. Красуня зібрала 41 тисячу прихильників в соціальній мережі. Жінка залюбки демонструє на загал своє особисте та професійне життя у всіх фарбах.

На трибунах за жахливої погоди: обраниця Сікана змотивувала коханого на гол – Шахтар переграв Зорю

Цього разу брюнетка розповіла про болючий інцидент для одного із синів футболіста. Наймолодша копія Тараса поранив руку уламком скла, але він тримається.

Коли мене питають, як це бути мамою трьох синів. А це, коли вже всіх вклав спати, сам булки розлабив, а тут дикий крик. Мирон розбив стакан і уламок наскрізь пройшов долоню. Як? Не питайте мене, ми самі не зрозуміли, – розповідає Маргарита.

Реклама

Виявляється, що Мирон – дуже відповідальна людина. Він не пропустив занять у школі, хоча постраждав напередодні.

Нагадаємо, що півзахисник одружений на Маргариті Степаненко, яка подарувала йому трьох чудових синів: Ярослава, Мирона та Святослава.

Додамо, після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України сім'я футболіста Тараса Степаненка виїхала за межі Батьківщини. Наразі жінка з дітьми проживають в Іспанії.

Гарячі новини Новини Шахтар