Британська плавчиня відкрила у Парижі жорстоку правду, яка стоїть за медалями: "Посмішка фальшива"

Ольга Котів8 серпня, 15:20
Британська плавчиня відкрила у Парижі жорстоку правду, яка стоїть за медалями: "Посмішка фальшива"

Кейт Шортман заявила, що посміхається крізь біль - Інстаграм

00 хв

Кейт Шортман, британська артистична плавчиня, відкрила жорстоку правду. Хоча під час змагань може здатися, що її посмішка широка, насправді це лише спосіб впоратися з болем.

Джерело: О2

22-річна Кейт розповіла про труднощі спорту, особливо в контексті боротьби за олімпійське золото. Артистичне плавання виглядає дивовижним з трибун, коли спортсмени виконують ідеальні рухи та пропливають крізь воду в гарному вбранні.

Стрибунка з жердинами голою кличе фанатів у сауну – обіцяє сексуальні фото з олімпійською медаллю

Однак за цим видовищем ховається надзвичайно виснажливий вид спорту, який є величезним викликом як для тіла, так і для розуму.

"Я не можу описати, наскільки складним є цей вид спорту. Він гламурний, ми вдягаємо костюми, це все відволікає від того, що це дуже, дуже важкий вид спорту. Ми повинні посміхатися, щоб ви не бачили болю. Посмішка – це фальш", – каже британка.

Реклама

Тренування зі спортивного плавання – це інтенсивне фізичне тренування, яке займає щонайменше 40 годин на тиждень. Воно включає гімнастику, йогу, вправи в тренажерному залі та спеціалізовані вправи для покращення здатності затримувати дихання. Спортсмени повинні вміти затримувати дихання під водою до трьох хвилин.

Попри численні труднощі, Кейт Шортман сповнена рішучості здійснити свою мрію – виграти олімпійське золото в Парижі цього літа.

"Думаю, до Ігор золото здавалося майже недосяжним. Це було більше мрією, ніж метою. Але тепер ми зосередилися на ній і працюємо якомога більше, щоб досягти її", – сказала Шортман.

Гарячі новини Новини