Український борець здобув медаль Олімпіади попри жахливу травму – на очах коханої з немовлям

Ольга Котів7 серпня, 23:13
Український борець здобув медаль Олімпіади попри жахливу травму – на очах коханої з немовлям

Дружина Парвіза Насібова - Інстаграм

00 хв

Парвіз Насібов вийшов у фінал з греко-римської боротьби на Олімпійських іграх 2024. Реакція дружини українця стала вірусною та розлетілася всім світом.

На другій Олімпіаді поспіль 25-річний Насібов гарантує собі мінімум срібні медалі, повідомляє YeSport. У сутичці за фінал в категорії до 67 кг українець здолав першого номера світового рейтингу та чинного віце-чемпіона світу, азербайджанця Хасрата Джафарова.

"Не загубився б на Олімпіаді": захисник-бомбардир, який грав за Динамо – про Роналду, бокс і вино

Світові ЗМІ захоплюються волею до перемоги Парвіза Насібова, якого на трибунах гаряче підтримувала обраниця з малою дитиною на руках.

Помітні моторошні сліди пошкодження українця. "Зірка Олімпіади демонструє жахливу травму, але якимось чином зумів вийти у фінал за золоту медаль лише з ОДНИМ відкритим оком", – рапортує, зокрема, The Sun.

Не менші емоції викликає Олена Насібова (у дівоцтві – Кремзер), яка разом з сином Алі готова була перекричати всіх у залі для змагань.

Реклама

Варто відзначити, що 26-річна українка також раніше була борчинею, вигравала медалі юніорських першостей світу та Європи.

Казахський репортер Турар Казангапов показав увесь спектр емоцій Олени Насібової, яка народилася в Херсоні.

undefined
undefined

Парвіз сподівається виступити краще, ніж у Токіо, де програв у фіналі та залишився зі сріблом. Вирішальна битва відбудеться у четвер, 8 серпня.

Цікаво, що фіналістом в іншій ваговій категорії буде колишній українець Семен Новіков, який захищає кольори Болгарії.

Гарячі новини Новини