Неймар намагався зрадити кохану із гарячою олімпійкою – вона зробила собі інтимне тату

Ольга Котів7 серпня, 18:00
Неймар намагався зрадити кохану із гарячою олімпійкою – вона зробила собі інтимне тату

Неймар залицявся до Луани Алонсо - Інстаграм

00 хв

20-річна плавчиня з Парагваю Луана Алонсо вже не живе в Олімпійському селищі в Парижі. Проте вона досі залишається великою темою на Іграх.

Джерело: Bild

Плавчиня зазнала невдачі у своєму єдиному змаганні в перший же день – 6 місце в попередньому запливі на 100 метрів батерфляєм. Майже на чотири з половиною секунди повільніше, ніж переможниця Гелена Росендаль Бах з Данії. Попереду неї також фінішували плавчині з Вірменії, Сенегалу та Грузії.

Парагвайську плавчиню змусили покинути олімпійське селище: тепер вона заявляє про брехню

Після цього Луана відвідала туристичні пам'ятки Парижа, зокрема Діснейленд. У результаті Олімпійський комітет Парагваю нібито вигнав плавчиню із селища.

У понеділок красуня спростувала цю інформацію: "Я просто хотіла прояснити, що мене ніколи й нікуди не виганяли та не висилали. Припиніть поширювати неправдиву інформацію. Я не хочу робити заяв, але ця брехня мене не зламає".

Реклама

Не так давно Луана дещо відкритіше повідомила про флірт з боку футбольної мегазірки Неймара. Все почалося у 2022 році, коли футболіст вподобав одну з її фотографій в Інстаграмі. Через деякий час він надіслав плавчині приватне повідомлення.

"Тоді я навіть не бачила повідомлення. Тому я відповіла не одразу, а через деякий час. Що саме він написав? Я не можу розкрити це тут", – зауважила дівчина.

Однак Луана натякнула, що вони переписувалися. На момент повідомлень бразильський нападник був разом з Бруною Б'янкарді. Пара розлучилася в листопаді 2023 року після численних чуток про зраду.

До речі, Луана викликала ажіотаж і напередодні Ігор. Причиною стало татуювання олімпійських кілець на інтимній частині тіла.

Гарячі новини Новини