Парагвайську плавчиню змусили покинути олімпійське селище: тепер вона заявляє про брехню

Ольга Котів6 серпня, 15:20
Парагвайську плавчиню змусили покинути олімпійське селище: тепер вона заявляє про брехню

Луану Алонсо змусили покинути олімпійське селище - Інстаграм

00 хв

Парагвайська плавчиня Луана Алонсо не змогла підкорити Олімпійські ігри, вибувши на першому ж етапі змагань. Крім того, з'явилася інформація, що її вигнали з олімпійського селища.

Джерело: О2

Після кількох днів мовчання вона вирішила висловитися з цього приводу, написавши: "Я не дозволю брехні впливати на мене".

Відразу після Олімпіади: 20-річна красуня вирішила завершити кар'єру – її величають секс-символом

Луана Алонсо змагалася на дистанції 100 метрів батерфляєм і фінішувала шостою, що не дозволило їй потрапити до півфіналу. Це означало, що вона вибула з Олімпійських ігор в перший же день, після чого шокувала всіх, оголосивши, що вирішила завершити спортивну кар'єру у віці 20 років.

Попри це, вона вирішила не покидати Париж. Луана залишилася в олімпійському селищі, де розважалася як могла, але також досліджувала місто.

Вона ходила, зокрема, до Діснейленду, документуючи все в соціальних мережах. Поведінка плавчині не сподобалася Парагвайському олімпійському комітету, який наказав їй покинути селище через "створення неналежної атмосфери".

Реклама

"Її присутність створила неналежну атмосферу для парагвайської збірної. Ми дякуємо їй за те, що вона виконала наші вказівки, оскільки незабаром після нашого спілкування вона добровільно провела ще одну ніч вже за межами олімпійського селища", – сказала Лариса Шерер, голова місії Парагвайського олімпійського комітету.

Луану Алонсо назвали найсексуальнішою учасницею Олімпійських ігор. Її навіть звинувачували в тому, що вона відволікала інших спортсменів, одягаючи відверте вбрання. Тепер дівчина вирішила висловитися, спростувавши повідомлення про те, що її вигнали з олімпійського селища.

"Я просто хотіла уточнити, що мене ніколи та нікуди не відселяли та не виганяли, припиніть поширювати неправдиву інформацію. Я не хочу робити ніяких заяв, але я не дозволю брехні впливати на мене", – написала Луана в соціальних мережах.

Гарячі новини Новини