Відразу після Олімпіади: 20-річна красуня вирішила завершити кар'єру – її величають секс-символом

Ольга Котів30 липня, 14:40
Відразу після Олімпіади: 20-річна красуня вирішила завершити кар'єру – її величають секс-символом

Луана Алонсо хоче завершити кар'єру - Інстаграм

00 хв

Луана Алонсо здивувала вболівальників по всьому світу після невдалого виступу на Олімпійських іграх. Представниця Парагваю у плаванні батерфляєм одразу після змагань оголосила, що йде зі спорту.

Джерело: О2

Її називають секс-символом плавання: 20-річна Луана Алонсо дуже популярна в соціальних мережах. В Інстаграмі за парагвайкою стежать понад 375 тисяч підписників.

Спортсмени на Олімпіаді вже штурмують Тіндер: оголені фото та флірт, який вийшов з-під контролю

Зараз вона стала відомою завдяки своєму дивовижному рішенню. Одна з найсексуальніших спортсменок оголосила про це одразу після того, як вибула з боротьби за медаль на дистанції 100 метрів батерфляєм на Паризьких іграх. Луана повідомила, що кидає плавання і йде зі спорту.

"Це офіційно! Я йду з плавання, дякую всім за підтримку! Прошу вибачення у Парагваю, все, що залишилося – це подякувати вам", – написала вона у своєму Інстаграмі.

Реклама

Алонсо не вистачило 0,24 секунди до п'ятого місця – вона не пройшла до півфіналу. Виходить, що це був її останній виступ у професійній кар'єрі плавчині.

"Люди, я вже давно прийняла рішення! Не через Олімпіаду! Я просто хочу подякувати всім, хто мене підтримував", – сказала вона, відповідаючи на питання про те, чому вона вирішила піти на пенсію саме зараз.

Попри свій юний вік, Ігри-2024 були для неї не першим змаганням за олімпійські медалі. Алонсо брала участь в Олімпіаді 2020 року в Токіо – тоді їй було лише 17 років.

Пізніше вона також змагалася на чемпіонаті світу в Будапешті та на Південноамериканських іграх 2022 року в Асунсьйоні на батьківщині.

Алонсо родом з Парагваю, але переїхала до Сполучених Штатів для навчання. Вона є членом команди з плавання Dallas Mustangs і відвідує Південний методистський університет у Далласі, штат Техас.

Гарячі новини Новини